به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز دوازدهمین همایش بینالمللی سواحل، بنادر و سازههای دریایی در تهران برگزار شد.
در این همایش رئیس انجمن بینالمللی زیرساختهای دریایی (پیانک) اظهار داشت: در این همایش مباحث مختلفی در حوزه تخصصی دریا و بندر و سازههای دریایی مطرح میشود که در پنج کارگروه خواهد بود.
وی ادامه داد: در حوزه فعالیتهای کنار دریا، هیدوردینامیک، مدیریت بندر و سواحل، مهندسی و ساختارهای کنار دریا و مهندسی لولههای نفت، گاز در دریا و LNG و ترمینالهای کنار دریا مباحثی مطرح میشود.
جفری افزود: موضوع پلها و ساختارهای دریایی، ایمنی و محیط زیست دریا در این باره باید مورد توجه باشد؛ انجمن بینالمللی زیرساختهای دریایی (پیانک) اعلام میکند که با 11 انجمن بینالمللی ارتباط تخصصی داریم و مشغول همکاری مشترک هستیم؛ همچنین برای شبکهسازیهای حرفهای در حوزه دریا، بندر و زیرساختهای دریایی ارتباطات قوی داریم.
وی بیان کرد: سازمان ما (پیانک) در حوزه دریا و سازههای دریایی بسیار فعال است و در حال نوآوری هستیم که امیدواریم همکاریها ادامه یابد و در موضوعات مختلف با ایران ارتباط داشته باشیم، زیرا ایران قدرت بزرگی است و تمدنهای قدیمی بین ایران و ژاپن مشترک است.
رئیس انجمن بینالمللی زیرساختهای دریایی ادامه داد: میتوانیم در بخش ساختارهای دریایی با یکدیگر همکاری کنیم و مطمئنیم ایران در آینده نقش کلیدی در این زمینه خواهد داشت.
رئیس انجمن بینالمللی زیرساختهای دریایی ادامه داد: این انجمن تلاش میکند، تا دانشگاهی تخصصی در حوزههایی مربوط با مراجع مناسب را ایجاد کند، در حوزههای دریا و سواحل و در این دانشگاه فعالیتهای علمی و مهندسی قوی انجام
خواهد شد.
وی بیان کرد: کمیسیون اجرایی انجمن، رفرنسها را برای این دانشگاه بررسی و پیشنهاد کرده است و به شبکه بینالمللی دانشگاهها، این دانشگاه متصل میشود.
رئیس انجمن بینالمللی زیرساختهای دریایی یادآور شد: ایران در سال 2020 میزبان کنفرانس بینالمللی پیانک خواهد بود.
بنابراین گزارش، در حاشیه این همایش از کتاب «تاریخ بنادر ایران» و «شبکه ملی پایش مشخصههای دریایی کشور» توسط وزیر راه و شهرسازی و معاون علمی و فناوری رئیسجمهور رونمایی شد.