آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۶۵۴۰
عرفانیان تشریح کرد

دستیابی به حقوق زنان با رویكردهای متوازنۀ مبتنی بر تعالی انسان

عضو شورای عالی کنگره زنان موفق ایران افزود: فعالیت‌های مربوط به حقوق زنان در پی دستیابی به رویكردهای متوازنۀ مبتنی بر تعالی انسان و كاهش نابرابری جنسیتی در ادبیات توسعه جوامع شكل می‌گیرد كه امروز به عنوان یك چارچوب مفهومی برآمده از سیاست‌های توسعه پایدار، توجه دولت‌ها را به خود جلب كرده.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مشاور وزیر در امور بانوان و خانواده وزارت راه و شهرسازی وعضو شورای عالی کنگره زنان موفق ایران بر ضرورت شناسايی فرصت‌ها در زمينه فعاليت زنان شاغل در دستگاه‌های اجرایی تاکیدکرد.

 

به گزارش دبیرخانه کنگره زنان موفق ایران، منا عرفانیان سلیم افزود: در حال حاضر عدم برخورداری عدالت جنسیتی و بی‌عدالتی اجتماعی، مهمترین چالش حوزه زنان به شمار می‌رود .

 

وی خاطرنشان کرد: در دوره معاصر، مرز عرصه عمومی و خصوصی در جامعه ما تغییر یافته و همچنان در حال تغییر است ودر این راستا افزایش مستمر حضور زنان در عرصه عمومی، تغییر نقش آنان در اجتماع را سبب شده و در این میان عدم تطابق بسترهای قانونی و فیزیکی چالش‌هایی را برای این گروه از جامعه فراهم کرده است .

 

عرفانیان سلیم ادامه داد: رویكردهای دولت یازدهم با توجه به حقوق شهروندی زنان در تمامی سطوح سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، اقدام و فعالیت‌های متمرکز مورد توجه قرار گرفته است .

 

وی افزود: فعالیت‌های مربوط به حقوق زنان در پی دستیابی به رویكردهای متوازنۀ مبتنی بر تعالی انسان و كاهش نابرابری جنسیتی در ادبیات توسعه جوامع شكل می‌گیرد كه امروز به عنوان یك چارچوب مفهومی برآمده از سیاست‌های توسعه پایدار، توجه دولت‌ها را به خود جلب كرده.

 

عرفانیان تمرکز بر حق زنان به شهر و سکونتگاه‌ها، حق زنان به دسترسی ایمن و رفاه در بهره‌گیری از حمل و نقل عمومی در چارچوب وظایف و مأموریت‌های این وزارتخانه به منظور تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری را از دیگر اهداف مهم بخش امور بانوان وزارت راه و شهرسازی بیان کرد.

 

وی گفت : این رویکرد جهت تحقق اهداف و قواعد حقوق شهروندی و به منظور ایجاد شرایط برابر برای افراد جامعه در بهره‌مندی از خدمات عرصه عمومی معنا می‌یابد. منا عرفانیان در ادامه به اهمیت موضوعی برگزاری کنگره زنان موفق ایران پرداخت و ابراز امیدواری کرد که برگزاری این کنگره راهی برای افزایش اعتماد به توانمندی ها و استعدادهای بانوان کشوردرحوزه مدیریتی، انتقال تجربیات بانوان مدیرموفق درسطوح ملی وبین المللی و آشنایی سیاستگذاران وتصمیم گیران سازمانها و نهادها با تاثیرات مدیریت و مشارکت سیاسی زنان دررده های بالای تصمیم گیری باشد.

 

همچنین در ادامه افزود: علاقه مندان و پژوهشگران گرامی می توانند با توجه به محورهای کنگره از جمله شناسایی موانع پیش روی نقش آفرینی مدیریتی بانوان در دستگاه اجرایی، بررسی موانع فرهنگی و اجتماعی در عدم حضور بانوان کشور در بخش های مدیریتی، شناسایی راهکارهایی جهت افزایش حضور بانوان در بخش های مدیریتی، شناسایی فرصت و تهدیدها در عرصه حضور بانوان در بخش های مدیریتی و...، مقالات خود را برای شرکت در این کنگره از طریق پایگاه اینترنتیwww.TopWomeni.ir به دبیرخانه کنگره، ارسال نمایند.

 

علاقه مندان برای کسب اطلاعات تکمیلی میتوانندبه پایگاه اینترنتی کنگره مراجعه و یا باشماره های 4-33699093-021و9-36621318-021 تماس حاصل نمایند.

 

" نخستین کنگره ملی زنان موفق ایران"همگام باماده 31 برنامه ششم توسعه،باهدف بهره مندی جامعه ازسرمایه انسانی بانوان توانمنددرفرآیندتوسعه پایدارومتوازن،باحمایت معاونت امورزنان وخانواده ریاست جمهوری، استانداری تهران،وزارت کشور، وزارت امور خارجه، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت نفت، وزارت آموزش و پرورش، وزارت تعاون،کار ورفاه اجتماعی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری،سازمان صدا و سیما، سازمان آموزش و فنی حرفه ای کشور، سازمان بهزیستی، سازمان تبلیغات اسلامی، مرکز آمار ایران،جمعیت هلال احمر، دانشگاه الزهرا، کانون زنان بازرگان ایران، با همکاری دفتراموربانوان وخانواده وزارتخانه ها، استانداری ها، سازمان های مدیریتی، با محوریت ارتقاء مدیریت و رهبری زنان در دستگاه های اجرائی در عرصه ملی، دیپلماسی و تعاملات بین المللی، با دعوت گسترده از مقامات ملی و بین المللی، از جمله ریاست محترم جمهوری؛ وزرای محترم، بانوان موفق در عرصه های ملی و بین المللی از کشورهای مختلف جهان ومدیران زن دردستگاه های اجرایی کشور، به همت مرکز همایش­های بین المللی توسعه؛ دی ماه 95 در سالن اجلاس سران اسلامی تهران برگزار ­می­گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار