کد خبر:۵۵۷۵۴۹
وزیر صنعت، معدن و تجارت:

تأخیر در تولید ریل ذوب‌آهن ناشی از کاهش قیمت جهانی فولاد بود

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: نزدیک به ۱۵ هزار واحد موفق به اخذ تسهیلات شدند که ۳۰ درصد از این واحدها متعلق به جهاد کشاورزی است؛ ۱۱ هزار میلیارد تومان نیز بانک‌ها اختصاص دادند که از آن‌ها می‌خواهیم سخت‌گیری نکنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا نعمت‌زاده صبح امروز در آئین افتتاحیه بزرگ‌ترین کارخانه تولید ریل خاورمیانه و ایستگاه ریخته‌گری شماره 5 ذوب‌آهن اصفهان اظهار کرد: قرار بود پروژه افتتاح ریل سال گذشته به بهره‌برداری برسد اما با کاهش نقدینگی و پایین آمدن قیمت فولاد، نتوانستیم به موقع طرح را به پایان برسانیم.

 

وی تصریح کرد: دوستان ما در شرکت ذوب‌آهن بدون کمک‌های بانکی و با جذب منابع خودشان توانستند این پروژه را به بهره‌برداری برسانند.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: مختصری از پروژه ریل باقی مانده که تا یکی دو ماه آینده کامل می‌شود تا به استاندارهای جهانی نزدیک شویم.

 

این مقام مسؤول با بیان اینکه تکمیل زنجیره فولاد از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است، عنوان کرد: در وزارت صنعت با همکاری فعالان اقتصادی دنبال آن هستیم و هر روز شاهد طرح‌هایی هستیم که مربوط به تکمیل این زنجیره است.

 

نعمت‌زاده افزود: اینکه شمش همین جا تولید می‌شود و از این به بعد به ریل تبدیل می‌شود، ارزش افزوده تولید می‌کنید و در راستای تکمیل زنجیره فولاد است.

 

وی ادامه داد: تیرآهن بال پهن هم که کمبود داریم در همین خط تولید می‌شود که البته در حال حاضر ریل اولویت دارد اما توانمندی تولید تیرآهن بال پهن هم وجود دارد.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: تقاضا داریم راه‌آهنی‌ها اعتماد کنند و سفارشات خارج را تا جایی که ممکن است کم کنند و از داخل تأمین کنیم؛ ما هم قول دادیم که این کار را انجام دهیم.

 

وی با بیان اینکه ظرفیت تولید ریل ذوب‌آهن به گونه‌ای است که بیش از نیاز داخل خواهد بود، تأکید کرد: از همین الان توصیه می‌کنیم برای صادرات تلاش کنید.

 

نعمت‌زاده تصریح کرد: در سال جاری 33 پروژه ابلاغ شده که در سال مقاومتی چهاردهمین آن امروز افتتاح شد و امیدواریم تا پایان سال همه این پروژه‌ها افتتاح شود؛ همچنین قول داده بودیم 5 هزار طرح نیمه تمام صنعتی را تکمیل و راه‌اندازی کنیم که تا این لحظه 2 هزار و 900 هزار واحد پروانه بهره‌برداری گرفته است و تا آخر سال همه را کامل می‌کنیم.

 

وی در پایان اظهار کرد: نزدیک به 15 هزار واحد موفق به اخذ تسهیلات شدند که 30 درصد از این واحدها متعلق به جهاد کشاورزی است؛ 11 هزار میلیارد تومان نیز بانک‌ها اختصاص دادند که از آن‌ها می‌خواهیم سخت‌گیری نکنند.

منبع:‌فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار