بررسی دلایل نارضایتی مردم از عملکرد زنان فراکسیون امید/ از خداوند رنگینکمان تا دفاع از نجومیبگیران؛ آیا این کافی نیست!؟
گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو- محمد آزادی؛ «یکی از دوستان امروز به من میگفت: نذر کردم بهخاطر خدمات سلطانیفر به گیلان در زمان استانداری، به هر زیارتی که میروم، دو رکعت نماز برای ایشان بخوانم؛ آیا این برای شما کافی نیست!؟» این استدلال فاطمه سلحشوری است، نمایندهی اصلاحطلب تهران؛ وقتی در دفاع از سلطانیفر گزینهی پیشنهادی وزرات ورزش و جوانان سخنرانی میکرد. نطقی که واکنش طنز رئیس مجلس را در پی داشت؛ لاریجانی گفت: «به نظر میرسد کافی نیست!»
نطق ناشیانهی سلحشوری، واکنشهای فراوانی بهدنبال داشت. مردم اما آیا استدلالات خانم نماینده را کافی دانستند؟ سخنرانی دیگر زنان اصلاحطلب در صحن بهارستان چه حاشیههایی به دنبال داشته؟
مردم درباره نطق نماینده تهران چه گفتند؟/ سادهدلی کافی نیست!
«ما یه همسایه داریم؛ خیلی آدم خوبیه. هر جا میریم چهار رکعت نماز براش میخونیم. یعنی باید رئیسجمهور شه؟!» این یکی از واکنشهای طنز کاربران شبکههای اجتماعی است. نطق سادهدلانهی نمایندهی تهران تا روزها سوژهی خندهی خلقالله بود. هشتگ #آیا_این_کافی_نیست؟ حسابی ترند شد و جوانترها لطیفههایی را که با افاضات سلحشوری ساخته بودند، برای هم ارسال میکردند. از جمله کاربر دیگری نوشته بود: «لیست امیدتان هر روز یک سوتی رو می کند. برای دقت در انتخابتان #آیا_این_کافی_نیست؟»
کاربر دیگری هم به زبان طنز نوشته بود: «امروز مجلس یک پدیده دیگر معرفی کرد: سلحشوری! کسی که دو رکعتنماز را سند کفایت یک وزیر برای نمایندهها و مملکت میداند!» و کاربر دیگری که به نظر میرسید دانشآموز است، نوشته بود: «به جان خودم اگر پروانه سلحشوری میگفت وزیر پیشنهادی قول داده زنگ تفریح یا ورزش رو بیشتر میکنه، یا درس ریاضی رو بر میداره منطقیتر بود!» کاربر دیگری هم به سابقهی نطقهای سادهدلانه در میان دیگر نمایندگان فراکسیون امید اشاره کرد و نوشت: «به نام خداوند رنگین کمان! آیا این همه سوژه برای توئیتر کافی نیست؟!»
ساز مخالف آفتاب/ وقتی همسر متقلب معروف مدافع سلحشوری میشود
«آفتاب» اما نظر دیگری داشت. این روزنامه در حالی که شبکههای اجتماعی از انتقادات مردم پر شده بود، در شمارهی پنجشنبه بهدفاع از سلحشوری پرداخت. گزارشنویس آنها نوشت: «سخنان پروانه سلحشوری به عنوان آخرین نطق آنقدر "مصمم" و "شجاعانه" زده شد که نمایندگان مجلس را به احسنت گفتن واداشت.» نویسنده به همین مقدار اکتفا نکرد و برای تکمیل مجیزنامهاش به سراغ فخرالسادات محتشمیپور هم رفت. وی گفت: «ما دیدیم که اگر فرصت و تریبون در اختیار زنان باشد، آنها نیز میتوانند نسبت به مسائل جدی و مهم نظرات کارشناسانه داشته باشند.»
سلحشوری تنها دلیل اعتماد به سلطانیفر را نماز خواندن یکی از دوستان گیلانیاش ذکر کرده بود؛ اما همسر تاجزاده (متقلب معروف) نطق وی را «کارشناسانه» ارزیابی کرد!
زنان فراکسیون امید کجای بازی هستند؟
17 نماینده؛ زنان مجلس دهم بیشترشان اصلاحطلبند. حضور پرتعداد آنان نسبت به ادوار گذشته خیلیها را به عملکردشان برای دفاع از حقوق مردم، امیدوار کرده بود. آنها حتی یک فراکسیون هم راه انداختند؛ فراکسیون زنان مجلس که رئیسش همین پروانه سلحشوری است. در جدول زیر اسامی و حوزههای انتخابی اعضای فراکسیون کذایی را مشاهده میکنید:
بررسی عملکرد این فراکسیون و اعضای آن اما نومیدکننده است. به نظر نمیرسد تا اینجای کار حتی ذرهای از مطالبات مردم از زنان لیست امید برآورده شده باشد.
همه نطقهای جنجالی زنان فراکسیون امید/ از خداوند رنگین کمان تا دفاع از حقوقهای نجومی
نطق روز سه شنبهی سلحشوری اولین اقدام سادهدلانهی زنان فراکسیون امید نبود. پیش از این سخنرانی شاعرانهی سکینه الماسی و نطق طلبکارانهی فاطمه حسینی هم حسابی سر و صدا بهپا کرده بود. خرداد ماه؛ سکینه الماسی نطقش را اینطوری شروع کرد: «به نام خداوند رنگین کمان؛ خداوند بخشندهی مهربان!» سادهدلی نمایندهی کم سن و سال عسلویه خیلیها را متعجب کرد. رسانهها تصاویری را منتشر کردند که نشان میداد حتی رئیس مجلس هم نتوانسته جلوی خندهاش را بگیرد. سخنان خانم نماینده اما تا مدتها سوژهی طنز خلق الله در شبکههای اجتماعی بود.
بدتر از همه اما نطق جنجالی فاطمه حسینی نمایندهی مردم تهران بود. تیر امسال وقتی رستوایی فیشهای نجومی گریبان پدرش را هم گرفته بود. صفدر حسینی اصلاحطلب دوآتشه و مدیرعامل صندوق توسعهی ملی ماهی 57 میلیون تومان از بیت المال مسلمین حقوق دریافت میکرد. بعلاوهی سیصد میلیون تومان وام قرضالحسنه! افشای فیشهای نجومی نتیجه ای جز فوران خشم و نفرت مردم در پی نداشت؛ روحانی ناگزیر از اخراج صفدر شد. برای اطلاعات بیشتر دربارهی رسوایی دریافتهای نجومی صفدر و رفقا، این گزارش را بخوانید: چرا هزینه خوشگذرانی آقازادههای دولت روحانی از جیب مردم پرداخت میشود؟/ صندوق صفدر و رفقا!
دختر نمایندهاش اما پدر را تنها نگذاشت. او که تا چندی پیش حتی «حق اوقات فراغتش» را از فیش نجومی پدر دریافت میکرد، پشت تریبون رفت. تیرماه امسال بود؛ به بهانهی دفاع از وزیر ارتباطات فاطمه حسینی تریبون صحن علنی را اشغال کرد. اظهارات خارج از دستور و دفاعیات نهچندان منصفانهی خانم نماینده، نایب رئیس مجلس را وادار به تذکر کرد. نماینده تهران هنوز بخش اندکی از جوابیهاش را قرائت نکرده بود که علی مطهری اولین تذکر را داد: «خانم حسینی! در موضوع صحبت کنید» حسینی البته گوشش بدهکار نبود و سرآخر غائله با قطع شدن میکروفن خانم نماینده به دست مطهری پایان یافت.
عملکرد تشکیلاتی فراکسیون زنان چگونه است؟
احتمالاً تشکیلاتیترین تحرک آنان نامه ای بود که برای آزادی نرگس محمدی خطاب به آملی لاریجانی امضا کردند. آن نامه را هم تنها ۹ تن از زنان فراکسیون کذایی امضا کرده بودند. نامهای که از قوهی قضایی میخواست یک محکوم امنیتی را همینطوری دورهمی تنها به این خاطر که زن است، آزاد کند. انتشار نامه البته با واکنش تند دادستان کل مواجه شد. منتظری گفته بود این نمایندگان اگر از سر آگاهی این نامه را امضا کردند، که نگرانکننده است. اگر هم از جرایم این زن آگاهی ندارند، دقیقاً چه چیزی را چرا امضا کردند!؟
گذشته از این، کمتر نمودار روشنی از عملکرد فراکسیون زنان در جهت تأمین منافع مردم در دسترس است. هرچه هست، سادهدلی، گاف رسانهای و سیاسیکاری است. زنان فراکسیون امید هم همانند مردانشان، موکلانشان را نومید کردند.
بعد از حدود يك ماه سكوت دکتر محمود احمدی نژاد در قبال ماجراي نهي ايشان توسط مقام معظم رهبري از ورود به عرصه انتخابات رياست جمهوري ، وي قبل از ظهر ديروز سيزدهم آبان در جلسه اي با حضور پنجاه نفر از فعالان ستادهاي تبليغاتي خود در استانها و اعضاي كارگروه تبيين انديشه هاي حضرت امام راحل و همكاران دفتر رئيس جمهور سابق شركت نمود.
در اين جلسه كه حدود بيست نفر از حاضرين نيز صحبت و اظهار نظر كرده اند، غالبا پيشنهاد كرده اند حالا كهواحمدي نژاد براي شركت در انتخابات با نظر مثبت مقام معظم رهبري مواجه نشده است يك نفر از مديران ، وزيران يا استانداران موفق و مقبول دولت نهم و دهم از طرف جمع معرفي و بدنه اجتماعي حامي احمدي نژاد نيز به سمت همين نيروي جديد ه