بنر سران فتنه در غرفه انجمن اسلامی علوم پزشکی بوشهر اصلاح شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۷۸۸۶
بعد از تذکرات کمیته نظارت و حراست؛

بنر سران فتنه در غرفه انجمن اسلامی علوم پزشکی بوشهر اصلاح شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه بوشهر در خصوص نصب بنر سران فتنه و پرچم بدون الله کشورمان در غرفه انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه گفت: بعد از تذکرات کمیته نظارت و حراست دانشگاه، بنر سران فتنه غرفه انجمن اسلامی این دانشگاه اصلاح شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

رئیسی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص برگزاری مراسم جشنی برای دانشجویان ورودی جدید که چهارشنبه گذشته در سالن ۹ دی این دانشگاه برگزار شد، گفت: این مراسم به جهت معرفی و عضو گیری تشکل های دانشجویی صورت گرفت و همه تشکل های دانشجویی نیز حضور داشتند.

 

وی افزود: قبل از بازدید ما از غرفه ها، متاسفانه غرفه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بنر سران فتنه و همچنین نصب پرچم ایران بدون کلمه مقدس «الله» در غرفه استفاده کرده بود که بعد از مشاهده  کمیته نظارت و حراست دانشگاه تذکرات لازم صورت و اصلاحات انجام شد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه بوشهردر رابطه با حذف کلمه «الله» در پرچم تصریح کرد: این مسئله به گفته دبیر این تشکل سهوی اتفاق افتاده است و بعد از تذکر مسئولین کمیته نظارت کلمه «الله» با ماژیک اصلاح شد؛ به طوری که طی بازدید ما از غرفه پرچم اصلاح شده بود.

 

رئیسی ادامه داد: امروز ساعت۱۴ کمیته ای در خصوص بررسی اقدامات این تشکل برپا خواهد شد و در صورت اثبات تخلف طبق قانون با آنها برخورد مصورت می گیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار