کد خبر:۵۵۸۳۷
حسين پارسايي ميهمان «جمعه ها با تئاتر» راديو فرهنگ
حسين پارسايي، رئيس مرکز هنرهاي نمايشي و دبير بيست و هشتمين جشنواره بينالمللي تئاتر فجر، جمعه 25 ديماه، ميهمان برنامه جمعه ها با تئاتر خواهد بود.
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، برنامه «جمعه ها با تئاتر» کاري از گروه فرهنگ و هنر است که جمعه ساعت 8:30 تا 11ميزبان حسين پارسايي، دبير بيست و هشتمين جشنواره بينالمللي تئاتر فجر است که به تشريح برنامههاي بيست و هشتمين جشنواره تئاتر فجر خواهد پرداخت.
بر اساس اين گزارش، نمايش «مرگ و دوشيزه» نوشته «آريل دورفمان» با بازي «آيه کيانپور» و «سينا رازاني» از قسمتهاي ديگر اين برنامه است که به صورت زنده اجرا ميشود.
همچنين برنامه «جمعهها با تئاتر» به سردبيري عباس غفاري، تهيه کنندگي «شهريار کرمي»، به کارشناسي فريبرز دارايي و امين عظيمي و گويندگي حسن آزادي تهيه و پخش مي شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰