آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۰۰۷

جمعیت هلال احمر برای آموزش امدادی به منازل مراجعه می کند

معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر از مراجعه حضوری افراد برای آموزش همگانی امداد و نجات به منازل خانوارها خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو از جمعیت هلال احمر سید حمید جمال‌الدینی گفت:‌ درمدت چهار سال آموزش همگانی به ۲۵۰ هزار خانوار برای افزایش تاب‌آوری و آمادگی در برابر حوادث و بلایا در قالب برنامه ملی خادم (خانواده آماده در مخاطرات) اجرایی می شود.
وی با تقدیر از امدادگرانی که به مردم، در ارائه این آموزش‌ها فعالیت می‌کنند، افزود: براین اساس افراد در ۱۲ نوبت در منازل خانوارها درشهرهای پایلوت( یک شهر در هر استان) مراجعه کرده و با ارائه آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی لازم، به مرور در این ۱۲ نوبت، ارزیابی لازم را انجام داده و تغییرات سطح آگاهی خانوار را در این مراجعات رصد می‌کنند. 


معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه در دو ماه اخیر آموزش تسهیل گران انجام و توجیهات استانی تمام شده است، اظهار امیدواری کرد: با همکاری معتمدان و گروههای مرجع بتوان اجرای برنامه خادم را در کشور پیش برد و این آموزش‌های همگانی را تبدیل به ارزش همگانی کرد.


وی با اشاره به اینکه میزان آمادگی خانوارها در برنامه خادم با ۱۵شکل سنجیده می شود، افزود: براساس یک شاخص ملی تعریف شده میزان آمادگی خانوار ایرانی از ۱۰۰، ۳/۹ تعریف شده و باید همه تلاش خود را به کار بست تا با توسعه آموزش همگانی، جایگاه خود را در این شاخص افزایش داده و به حد مطلوبی از آموزش‌ها دست یابیم.


جمال‌الدینی با اشاره به اینکه آموزش همگانی، دایره وسیعی از آموزش‌ها است؛ اما در حوادث و بلایا؛ آگاه‌سازی عمومی و توسعه دانش عمومی در زمینه خطر بلایا مورد توجه است، گفت: در این زمینه باید به این نکته مهم توجه داشت که هفت درصد درآمد ناخالص ملی کشور برای حوادث انسان‌ساخت هزینه شده، ضریب خطر کشور از ۱۰، هشت است و سالانه چندین هزار نفر در حوادث انسان‌ساز و طبیعی جان خود را از دست می‌دهند.


به گفته وی توسعه آموزش همگانی نیازمند تغییر نگرش مردم است تا به این باور برسند که این آموزش‌ها بسیار مهم و برای آنها بسیار کاربردی است.


جمال الدینی افزود: در نهایت هدف همه آموزش‌های ما باید تغییر رفتار جامعه باشد و از سویی باید در ارائه آموزش‌ها به مداومت در آموزش‌ توجه جدی داشت. 


معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه آموزش‌هی برنامه ملی خادم برای گروه‌های هدف و مخاطب متعدد و متفاوتی طراحی شده است، تصریح کرد: این برنامه به دنبال ایجاد فروشگاهی بزرگ از بسته‌های مختلف آموزشی، متناسب با سطح آموزش‌های افراد است؛ چراکه همه افراد در یک سطح دانش و آگاهی از حوادث و بلایا و مواجه با آنها نیستند و میزان آمادگی خانواده‌ها با هم متفاوت است.


وی با اظهار امیدواری نسبت به توسعه آموزش‌های همگانی برنامه خادم پس از چهار سال اجرای آزمایشی و توسعه آن در میان ۲۵۰ هزار خانوار، عنوان کرد: برنامه خادم قابلیت اشاعه در سطح ملی دارد و علاوه بر هلال‌احمر، سایر نهادها و دستگاهها نیز می‌توانند برای توسعه موضوعات مرتبط آموزشی خود چون سلامت، بهداشت و ارتقای توانمندی به عنوان یک چتر حمایتی از آن بهره ببرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار