ولي فقيه توانست چشم فتنه را كور كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۶۸
امام جمعه ايلام:

ولي فقيه توانست چشم فتنه را كور كند

امام جمعه ايلام گفت: ولي فقيه توانست چشم فتنه را كور كرده و توطئه دشمنان انقلاب و سران فتنه را خنثي كند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ايلام،‌ حجت الاسلام محمد نقي لطفي ديروز در خطبه هاي نماز جمعه ايلام اظهار داشت: اگر به تاريخ 30 ساله انقلاب اسلامي نگاه گذرايي داشته باشيم، خواهيم ديد كه نعمت ولايت فقيه بركات فراواني را براي كشور به ارمغان آورده است.

امام جمعه ايلام اضافه كرد:بي ترديد در گذرگاه‌هاي پر خطري كه مجريان و مسئولان اجرايي و قضايي در مواردي درمانده شده و قادر به مهار بحران نشده‌اند، اين ولايت فقيه بود كه راه صحيح را به مردم و مسئولان نشان داد و حجت را تمام كرد.

لطفي گفت: آشوبگران و فتنه گران طي هفت ماه گذشته يك سلسله فعاليت هاي مجرمانه مرتكب شدند كه هيچ فرد، گروه و تشكلي قادر نيست آنها را انكار كند.

وي تصريح كرد: اردو كشي هاي خياباني غير قانوني و خسارت به اموال خصوصي و عمومي، آتش زدن وسايل نقليه، تخريب بانك ها و ساختمان ها و اختلاف در امنيت اجتماعي، تنها بخشي از اين فعاليت محرمانه است.

امام جمعه ايلام اضافه كرد: همچنين هجمه و ضربه زدن به دو ركن نظام جمهوريت و اسلاميت جرم بزرگي بود كه آحاد ملت ايران اسلامي با حضور ميليوني خود در صحنه به مسئولان پيام دادند و به تعبير مقام معظم رهبري بر همه اتمام حجت كردند.

لطفي گفت: قطعاً مردم تحت هيچ شرايطي متجاوزان و سران فتنه را نمي‌بخشند.

نماينده ولي فقيه در استان ايلام با اشاره به شهادت گروه فدائيان اسلام، ‌افزود: شهيدان نواب صفوي، طهماسبي، برادران واحدي و ذوالقدر در سال 1334 فدائيان و پيشتازان مبارزه با رژيم ستم شاهي بودند.

وي همچنين شهادت دكتر مسعود علي محمدي، دانشمدن و استاد برجسته فيزيك دانشگاه تهران را به محضر مقام معظم رهبري، ملت ايران اسلامي و جامعه دانشگاهي تسليت گفت و در پايان براي مجتبي اعلايي،‌ استاندار جديد ايلام در مسئوليت جديدش آرزوي موفقيت كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار