کد خبر:۵۵۹۹۹۸

جدیدترین دردسر آل‌سعود/ شورش عربستان را فرا می‌گیرد؟

وزیر اقتصاد دولت عربستان از میزان دقیق بدهی این دولت به شرکت‌های خصوصی اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: سعودی ها میلیاردها دلار به بخش خصوصی و کارگران خارجی در این کشور بدهکار هستند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وزیر اقتصاد عربستان اعلام کرد دولت این کشور به دلیل کسری بودجه شدید ناشی از پایین ماندن قیمت نفت، میلیاردها دلار به بخش خصوصی و کارگران خارجیبدهکار است.

 

این مقام سعودی گفت: میزان دقیق این بدهی ها را به خاطر ندارم اما مجموع آنها میلیاردها دلار است و این وزارت خانه در تلاش است تا به صورت روزانه برخی از آنها را تسویه کند.

 

روز دوشنبه یکی از بخش‌های دولت عربستان زیر نظر جانشین ولی عهد این کشور، اعلام کرد دولت عربستان در تلاش است تا بدهی های خود را تا پایان سال جاری با طلب‌کاران تسویه کند.

 

این مسئله شرکت های بزرگ سعودی نظیر بن لادن و اوگر را که به دلیل عدم پرداخت معوقات خود از سوی دولت به شدت با مشکل کمبود نقدینگی در پرداخت حقوق کارگران خود مواجه هستند، تحت فشار قرار داده است.

 

بنا به گزارشات رسانه های سعودی، کاهش قیمت نفت به کاهش درآمد دولت سعودی و در نتیجه کاهش هزینه کرد دولت این کشور در پروژه های عمرانی منجر شده است.

 

در ماه دسامبر سال 2015، دولت عربستان از کسری بودجه 87 میلیارد دلاری خود خبر داد.

 

گفتنی است چندی قبل کارگران اتوبوس‌رانی «بن لادن» اعتراضات خود را با شکستن شیشه برخی از خودروها و درهای دفتر شرکت آغاز کردند. پیش از این خبر رسیده بود که شرکت ساختمانی سعودی موسوم به «گروه بن لادن» با افزایش فشار بر بخش ساخت و ساز در بحبوحه کاهش هزینه‌های دولتی در این کشور 50 هزار کارگر خود را اخراج کرده است. کل نیروی کار در این شرکت که یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌ها در عربستان و در میان بزرگ‌ترین سازندگان منطقه است، حدود 200 هزار نفر اعلام شده است. کارگران اخراجی که همگی خارجی هستند بدون دریافت دستمزد، از ترک کردن عربستان خودداری کرده‌اند. برخی از این کارگران بیش از چهار ماه است که حقوق خود را دریافت نکرده‌اند. در همین حال، کارگران تقریبا هر روز در مقابل دفترهای شرکت «بن لادن» در عربستان تجمع‌های اعتراضی برگزار کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار