آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۰۰۲۷

از ناجیان مترو تهران تقدیر شد

معاونت امور ایستگاه‌های شرکت بهره برداری مترو تهران از کارمندانی که از تجاوز به حریم ریلی برخی از مسافران ممانعت کرده و آنها را از خطر مرگ نجات داده‌اند تقدیر کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، طی مراسمی از تعدادی از مدیران برتر، مسئولان ایستگاه‌ها و کارمندانی که با ورود به موقع، از تجاوز برخی مسافران به حریم ریلی مترو جلوگیری کرده و باعث نجات آنها شده بودند با اعطای جوایزی تقدیر و تشکر شد.

 

این مراسم با هدف تقدیر از فعالیت‌های مثبت کارمندان و ایجاد انگیزه برای انجام بهتر کارها برگزار شد و حسن انجام کار و جدیت در امور محوله، ممانعت از ورود مسافران به حریم ریلی و نجات جان برخی از آنان از جمله مواردی است که در انتخاب افراد در نظر گرفته شده است. 

 

عباس محمدی و حمید جانی متصدیان سکوی ایستگاه امام خمینی (ره)، مهدی محمد هاشمی از ایستگاه دروازه دولت، عزیز اکبری ایستگاه دروازه دولت و اکبر عسگرانی رییس نیمه شمالی خط 1 به دلیل ممانعت از تجاوز مسافران به حزیم ریلی مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

همچنین از تعدادی از مدیران خطوط و کارمندان نمونه نیز در این مراسم تقدیر و تشکر به عمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار