کد خبر:۵۶۰۲۷۴

خطر بیماری مهلک بیخ گوش ایران

بروز بیماری آنفلوآنزای مرغی در آلمان باعث تشکیل ستاد بحران در این کشور شد، این بیماری ویروسی است، طی سالهای گذشته همواره این بیماری مرغداری‌های ایران را در گیر کرده و در سال ۹۱ بیش از ۵ استان کشور درگیر این بیماری بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به گفته کریستین اشمیت وزیر کشاورزی آلمان، مقامات این کشور یک ستاد بحران در ارتباط با آنفلونزای مرغی که در مزرعه ای در مکلنبورگ دیده شد، تشکیل دادند.

 

ویروس آنفولانزای مرغی  H5N8 در یکی از مرغداری هایی در منطقه ای در نزدیکی شهر گرایفسوالد، مکانی که در آن 31 مرغ مرده یافتند، دیده شده است.

 

به گزارش دویچه وله، مجبور به کشتن 26 مرغ دیگر شدند. پیش تر مقامات فرانسه، اقدام به ممنوعیت سه ماهه تولید "فوا گرا"، به دلیل امکان گسترش آنفولانزای مرغی در جنوب غرب این کشور کردند.

 

بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، ویروسی و مشترک بین انسان و دام و قابل انتقال به انسان است.  سال 91 بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور ما هم شیوع پیدا کرد و 5 استان کشور را درگیر کرد که تقریباً تمام مرغ‌داری‌های این 5 استان خسارت‌های فراوانی دیدند.

 

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های طیور در رابطه با خبر شیوع بیماری آنفلوآنزای پرندگان گفته است:  حتما باید در زمینه انتقال آنفلوآنزای پرندگان نگران باشیم، چرا که در سال 2014 -2015 صنعت طیور آمریکا بابت بیماری آنفلوانزا 2.3 میلیارد دلار خسارت دید و اگر برای هر کشور  دیگری چنین شرایطی پیش بیاید، از نظر اقتصادی و از منظر سلامت، دچار زیان های فراوانی خواهد شد.

 

زین العابدین تهرانی با تاکید بر اینکه آنفلوانزای پرندگان قابل انتقال به انسان است، تصریح کرد : آنفلوانزای پرندگان علیرغم اینکه شیوع آن به شدت شیوع آنفلونزای انسانی در بین انسان ها نیست و خیلی سخت از پرنده به انسان منتقل می شود، اما اگر منتقل شود درصد تلفات و کشندگی آن بالا است و به همین دلیل، مجامع بین المللی روی این قضیه خیلی تاکید دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار