به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی صادقی در نشست خبری که در ارتباط با بیست و ششمین کنگره سالیانه انجمن چشمپزشکی ایران برگزار شد، اظهار داشت: اولین عمل پیوند قرنیه در ایران ۶۵ سال پیش انجام شد که در بیمارستان فارابی صورت گرفت.
صادقی افزود: یکی از بزرگترین مشکلات در حوزه چشمپزشکی مربوط به مشکلات چشمی بیماران دیابتی بوده که در صورت انجام اقدامات پیشگیرانه میتوان آن را کاهش داد.
وی بابیان اینکه ضربههای چشمی نیز از دیگر مسائل بیماران در مراجعه به چشمپزشکی است، افزود: موتورسواران 17 برابر سایر افراد احتمال صدمه چشمی دارند، همچنین موارد منجر به کوری ناشی از حوادث در آنها زیاد است.
عضو انجمن چشمپزشکی ایران در ادامه بهعمل زیبایی بالا بردن پلک اشاره کرد و گفت: در این عمل زیبایی از فلزاتی که اکسیده نمیشود همچون طلا استفاده شده بهطوریکه در این عمل حدود 3 تا 12 گرم طلا برای زیبایی پلک فرد استفاده میشود.
صادقی نسبت به استفاده از لنزهای تماسی در چشم هشدار داد و گفت: مواردی دیده شده است که حتی آرایشگاهها برای زیبایی به مراجعین خود لنز پیشنهاد میکنند که در اکثر موارد این لنزها استاندارد نیستند و باعث آسیب جدی به چشمها میشوند. مردم برای خرید لنز به مراجعی مراجعه کنند که لیسانس معتبر پزشکی داشته باشند.
دبیر اجرایی کنگره چشم پزشکی با اشاره به انواع تومور چشم و نحوه درمان آنها گفت: تومورهای چشمی به دو دسته تومور داخلی و خارجی تقسیم میشوند که اگر این تومورها زود تشخیص داده شوند براحتی قابل درمان هستند، چراکه روشهای فوقالعاده پیشرفتهای داریم که کار را امروز بسیار راحت کرده است.
صادقی با اشاره به سرطانهای مربوط به چشم گفت: سرطانهای چشمی نسبت به سایر سرطانها خیلی بهتر و راحتتر قابل درمان هستند.
دبیر اجرایی کنگره چشم پزشکی ادامه داد: شایعترین علت جلوآمدگی چشم در ایران کمکاری یا پرکاری تیروئید است، لذا تیروئید را دست کم نگیرید.
وی در مورد راهکار مقابله با سوزش چشم هنگام آلودگی هوا گفت: لبه پلک و مژه گاهی آغشته به مواد سمی ناشی از آلودگی هوا شده و این مسئله با ترشحات اشک مخلوط و سوزش و قرمزی آن را به همراه دارد.
عضو انجمن چشمپزشکی ایران تصریح کرد: شستن چشم با آب و شامپوی بچه میتواند در این زمینه بسیار مؤثر واقع شود.
صادقی در پایان با اشاره به حجم بالای عمل زیبایی گفت: یکی از معضلات پزشکی امروز این است که جنبه پزشکی به سمت جنبه زیبایی منحرف شده است و این یک معضل بزرگ است که رسانهها میتوانند در این امر نقش پررنگی ایفا کنند.