آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۰۶۳۸
علی محمد ذوالفقاری:

۲۵ درصد منابع کمیته امداد از مشارکت های مردمی تامین می شود

میزان کمک خیران در حوزه صدقات روزانه ده تومان و در حوزه اکرام حامیان، ماهیانه ۳۰ هزار تومان است که بر این اساس حوزه توسعه مشارکت های مردمی به دنبال افزایش سهم مشارکت مردمی در سال جاری است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی محمد ذوالفقاری، معاون توسعه  مشارکت های مردمی کمیته امداد اظهار کرد: این نهاد از فروردین ماه سال گذشته دور جدیدی از خدمت‌رسانی را با رویکرد مدیریت اجتماعی و افزایش خدمت‌رسانی آغاز کرد تا رفع فقر در جامعه با سرعت بیشتری دنبال شود.
 
 
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد با اشاره به اینکه حامیان و خیران انتظار دارند آثار خدمات خود را در جامعه مشاهده کنند، افزود: استفاده از شبکه های مجازی و شیوه های نوین از جمله روش هایی است که می توان برای تحقق این امر استفاده کرد.
 
 
ذوالفقاری  با بیان اینکه خیران ۷۳۵ میلیارد تومان در هفت ماه نخست امسال به نیازمندان کمک کرده اند ، گفت: از این مبلغ ۱۶۳ میلیارد تومان به صندوق های صدقات ، ۲۳۷ میلیارد تومان به  طرح های خرد( برکت، تاج گل، گوشت قربانی و مناسبت‌های دیگر) ،۱۶۱ میلیارد تومان به طرح  اکرام محسنین ،۷۳ میلیارد تومان  به زکات نقد و غیر نقدی ، ۱۳۰ میلیارد تومان به  فطریه عام و خاص اختصاص یافته که از این میزان۱۸۰ میلیارد تومان درآمد های نقدی  بوده است .
 
 
وی با اشاره به اینکه هزینه‌های فقر بسیار بالاتر از میزان کمک‌ها است، مطرح کرد: حضور مردم ۲۵ درصد مجموع منابع مورد نیاز را تأمین می‌کند، به همین جهت در سیاست‌های جدید به دنبال این هستیم که مردم به عنوان تکیه گاه اصلی در این امور حضور داشته باشند.
 
 
 معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه سهم انفاق در سبد هزینه خانوار در حد مطلوب نیست، افزود:  میزان کمک خیران در حوزه صدقات روزانه ده تومان و در حوزه اکرام حامیان،  ماهیانه ۳۰ هزار تومان است که  به دنبال افزایش سهم مشارکت مردمی در سال جاری هستیم.
 
 
ذوالفقاری مطرح کرد: در حال حاضر ۱۰ میلیون مشترک در قالب صندوق های صدقات ، نیکوکاران ، قربانی و زکات و ... با کمیته امداد همکاری می کنند که حضور مردم در مشارکت های  این نهاد ۲۵درصد منابع برآورد شده است.
 
 
وی با اشاره اینکه هم اکنون  کمیته امداد بیش از ۱۵۰ هزار مددجوی فاقد مسکن دارد، گفت: به همین جهت لزوم حضور خیران بیش از پیش در این زمینه احساس می شود، نگاه کمیته امداد به خیران و نیکوکاران به عنوان همیار و معین کمیته امداد است که امیدواریم در آینده سهم خیران در این نهاد توسعه پیدا کند تا بتوانیم شاهد بهبود شرایط زندگی مددجویان باشیم .
 
 
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد بر فرهنگ‌سازی در زمینه کمک به محرومان تأکید کرد و گفت: در زمینه فرهنگ نوع‌دوستی نیازمند فرهنگ‌سازی در جامعه هستیم، چرا که مردم آموزش‌های لازم را در کاهش فقر پیدا نکردند و باید به دنبال کاهش سن خیران باشیم که این امر با توسعه فرهنگ نوع‌دوستی ارتباط دارد. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار