کد خبر:۵۶۶۲۶۸

هیئت ۳۰۰ نفره روس در تهران چه می‌خواهد؟

در مذاکرات مهدی سنایی سفیر ایران و الکساندر نوواک وزیر انرژی روسیه اعلام شد که هیات ۳۰۰ نفری این کشور متشکل از بخش های دولتی و خصوصی در حوزه های مختلف در نشست کمیسیون مشترک همکاری ها در تهران شرکت می کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سنایی روز سه شنبه در چارچوب آخرین هماهنگی ها برای برگزاری سیزدهمین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه در تهران با رئیس روسی این کمیسیون دیدار کرد.

 

در این دیدار طرفین راههای توسعه هر چه بیشتر روابط دوجانبه و چگونگی برگزاری نشست کمیسیون مشترک با هدف بهره برداری حداکثری از نتایج مذاکرات و توافق ها را بررسی کردند.

 

بنا به اعلام بخش دیپلماسی رسانه ای سفارت ایران در مسکو، در این مذاکرات توافق شد در چارچوب نشست کمیسیون، سند ساخت و راه اندازی چهار واحد نیروگاه حرارتی بندرعباس با سرمایه گذاری یک میلیارد و 289 میلیون یورو روسیه و نیز چند سند دیگر از جمله استانداردسازی، مترولوژی، ارزیابی کالاهای دو کشور و همچنین پروژه شرکت‌های خصوصی به امضای محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان رئیس ایرانی این کمیسیون و همتای روسی وی برسد.

 

همچنین قرار شد، در چارچوب سیزدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی برای نخستین بار کمیسیون انرژی دو کشور با حضور معاون وزیر انرژی روسیه و در قالب هیات 30 نفره از این کشور با هدف توسعه همکاری‌های دوجانبه در این حوزه تشکیل شود.

 

از دیگر توافق های نشست سنایی و نوواک، برگزاری اجلاس بزرگ تجاری دو کشور با حضور بیش از 200 شرکت از بزرگترین شرکت‌های اقتصادی روسیه و نیز بیشتر از 320 فعال اقتصادی این کشور در تهران اعلام شده که در تاریخ روابط دو کشور بی مانند است.

 

براساس برنامه تنظیم شده، سیزدهمین نشست کمیسون مشترک اقتصادی ایران و روسیه از 21 تا 23 آذرماه با حضور وزیر انرژی فدراسیون روسیه و هیات بزرگ تجاری- اقتصادی این کشور با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران، وزارت خانه های صنعت، معدن و تجارت و ارتباطات و فناوری اطلاعات، سفارت جمهوری اسلامی در مسکو، وزارت خانه های انرژی و وزارت توسعه اقتصادی روسیه، توسط شرکت«روس کانگرس» بزرگترین شرکت برگزار کننده همایش‌های اقتصادی این کشور در تهران برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار