با انواع هضم از منظر طب سنتی آشنا شویم
مدیر آموزش انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: آگاهی بیمار از چگونگی این هضمها و ارائه شرح حال مناسب از مواد زائد و دفعی هر هضم، میتواند یاری گر پزشک در تشخیص درست بیماریها و درمان آنها باشد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مریم ایران زاد اصل اظهار داشت: همان گونه که میدانید غذا از لحظه ای که وارد دهان میشود تا زمانی که بتواند بخشی از اعضای بدن شود و جایگزین مواد و انرژی از دست رفته بدن شود، چهار هضم را میگذراند که عبارتند از هضم معدی، هضم کبدی، هضم عروقی و هضم عضوی.
به گفته وی اگر پزشک در شرح حال و معاینه، به این تشخیص برسد که در این مراحل اختلال وجود دارد، باید پیش و در حین درمان چاقی، به رفع آنها بپردازد.
مدیر آموزش انجمن علمی طب سنتی ایران بیان داشت: آگاهی بیمار از چگونگی این هضمها و ارائه شرح حال مناسب از مواد زائد و دفعی هر هضم، میتواند یاری گر پزشک در تشخیص درست بیماریها و درمان آنها باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.