به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر مسعود قاسمی در آستانه برگزاری ششمین همایش قلب و فناوری های نوین و همایش مشترک قلب، غدد و قلب و اعصاب اظهار داشت: این همایش جهت ارائه آخرین دستاوردهای تشخیصی، درمانی و بیماری های مشترک قلب، مغز و غدد طی 14 و 15 بهمن ماه سال جاری در تالار همایش های پژوهشگاه نیرو برگزار میشود.
وی افزود: در این همایش افزایش فشارخون شریانی، موضوع افزایش چربی های خون و عوارض آن بر روی قلب و مغز که موضوع مشترک هر 3 رشته تخصصی است، مورد بحث و گفتوگو قرار می گیرد.
رئیس انجمن آترواسکلروز ایران بیان داشت: همچنین اختلات ضربان های قلب و روش های درمانی مدرن مثل داروهای نسل جدید و پیشرفته که عمده آن در کشور در حال مصرف است و روش های مدرن رفع تنگی عروق همچون استفاده از بالون و استند مورد مباحثه قرار خواهد گرفت.
قاسمی فشارخون را به عنوان بزرگترین فاکتور خطرساز بیماری قلبی و عروقی دانست و عنوان کرد: آمارها گویای این موضوع بوده که در حال حاضر 80 درصد افراد جامعه بشری تا سن 70 سالگی تحت تأثیر نحوه زندگی ممکن است به این بیماری مبتلا بشوند لذا تشخیص و درمان به موقع بسیار حائز اهمیت است.
رئیس ششمین همایش قلب و فناوری های نوین خاطر نشان کرد: افزایش فشارخون شریانی در صورت درمان به موقع بسیار خوب کنترل می شود و عمده عوارض ناشی از آن خذف خواهد شد ولی متأسفانه فشار خون بالا اغلب بدون علامت بوده و به عبارتی شایع ترین علامت فشارخون، بی علامتی است برای همین گاهی بیماری خاموش نامیده میشود.
قاسمی با اشاره به اینکه کسانی که آگاهانه و با وجود اینکه از بیماری خود اطلاع دارند ولی درمان را با تأخیر و یا اصلا به جهت رفع آن تلاش نمی کنند در خطر ویژه عوارض قرار دارند، گفت:عدم درمان این مشکل سبب نارسایی قلب که یکی از وخیم ترین تظاهرات فشارخون است خواهد شد.
وی تصریح کرد: همچنین نارسایی کلیه، سکته قلبی و آسیب عروق بزرگ بدن از جمله گشادی شریان آئورت محصول عدم درمان فشار خون شریانی است.
ششمین همایش قلب و فناوری های نوین و همایش مشترک قلب، غدد و قلب ،اعصاب 14 و 15 بهمن در تالار همایش های پژوهشگاه نیرو برگزار می شود.