کد خبر:۵۶۸۲۹۸

سرطان زا بودن سموم خیار درختی و گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای رد شد

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، شایعات و اخبار منتشر شده در فضای مجازی درباره سرطان زا بودن سموم خیار درختی و گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای را رد کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سمیره صباح اظهار کرد: این محصولات تحت کنترل و نظارتند و اخیرا برای پرورش آنها از سموم با دوره ماندگاری کوتاه کمک گرفته می شود که مشکلی در بهداشت عمومی ندارد.


وی با اشاره به تشویش ایجاد شده در این خصوص افزود: در شایعات، اینگونه مطرح می شود که خیار درختی و گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای ، 20 تا 30 برابر استاندارد دارای سموم است و مصرف این محصولات، میزان سرطان را در کشور 2 برابر کرده است، این در حالی است که اینطور نیست.


وی خاطرنشان کرد: در کشت گلخانه ای برای حفظ محصول و مبارزه با آفات از سموم مختلف استفاده می شود ؛ اما این محصولات تحت کنترل و نظارت هستند.


صباح اظهارکرد: برای رفع شبهات این چنینی در برنامه امسال سازمان غذا و دارو ، برنامه کنترل محصول گلخانه ای را بطور رسمی در دستور کار داریم.


معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، یادآور شد: نتایج بررسی این محصولات طی سال گذشته مشکل خاصی را در ارتباط با باقیمانده سموم نشان نمی داد.


وی گفت: مسئولین فنی و معاونت های غذا و دارو، قبل از ورود محصول به سطح عرضه، کنترل و نظارت دقیق در سموم باقیمانده در محصولات کشاورزی تا رسیدن به سبد غذایی مردم را انجام می دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۰
معاون آموزش فنی و پژوهشی سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان اصفهان در هشدار جدی اعلام کرد: خیار درختی و گوجه فرنگی گلخانه‌ای، به دلیل استفاده‌ی بی‌رویه از سموم کشاورزی، تا ۳۰ برابر حد مجاز آلوده شده‌اند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار