
امروز ۲ تجمع مقابل مجلس صورت گرفت
جمعی از مالباختگان پدیده شاندیز و کارشناسان و کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی برای چندمین بار متوالی مقابل مجلس تجمع کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امروز (سهشنبه، 30 آذرماه) جمعی از کارشناسان و کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی با تجمع دوباره مقابل مجلس شورای اسلامی خواستار تعیین تکلیف وضعیت استخدامی و بیمه خود شدند.
یکی از تجمعکنندگان با اشاره به پرداخت 80 میلیارد تومان از سوی دولت به صندوق بیمه کشاورزی گفت: این پول به جای آنکه تحت عنوان کارمزد به شرکتهای کارگزاری پرداخت شود با عنوان استخدام صرف جذب کارشناسان و کارگزاران این صندوقها شده تا هم موجب امنیت شغلی آنان و هم جلوی سوء استفادههای برخی کارشناسان برای کارشناسیهای جهتدار گرفته شود.
افراد تجمع کننده خواستار بررسی مجدد طرح استخدام کارگزاران صندوق بیمه کشاورزی شدند.
همچنین جمعی از مالباختگان پروژه پدیده شاندیز نیز با تجمع در برابر مجلس خواهان رسیدگی به وضعیت خود شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.