به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت خبری کمیته امداد،مهندس هاشمی، مدیر کل بازرسی و نظارت به شکایات کمیته امداد در این جلسه با بیان اینکه عملکرد کارکنان کمیته امداد باید دقیق، شفاف و متعهدانه باشد، گفت: بزرگترین چالش و آسیبی که می تواند کمیته امداد را از اهداف اصلی آن دور کند، اداری شدن آن است.
وی با تاکید بر اینکه شناخت انواع محرومیت های مادی و معنوی نیازمندان و مددجویان از اهمیت خاصی برخوردار است، بر ضرورت شناسایی نیازمندانی که عزت نفسشان مانع از مراجعه آنها به کمیته امداد می شود،تاکید کرد.
مدیر کل بازرسی و نظارت به شکایات کمیته امداد با تاکید بر لزوم تشکیل کارگروه مشورتی در مجموعه کمیته امداد استان با حضور افراد صاحب فکر و اندیشه، اظهار کرد: نیاز است با تشکیل کارگروه مشورتی و بهره گیری از افراد صاحب فکر و اندیشه در دانشگاه ها، حوزه های علمیه و سایر مراکز، تجزیه و تحلیل فقر و آسیب های اجتماعی و محرومیت های مادی و معنوی استان تحلیل شود، چرا که این امر لازمه مدیریت راهبردی است.
وی با اشاره به اهمیت شناخت و تحلیل محیط و شرایط موجود در مدیریت راهبردی، افزود: ضرورت دارد با ارائه آموزش های مستمر و کاربردی نیروی انسانی، میزان اثربخشی فعالیت ها و برنامه های این نهاد افزایش پیدا کند، شناخت دقیق نیازهای جامعه تحت پوشش توسط مددکاران و تجزیه و تحلیل مشکلات، ظرفیت های موجود در خانواده ها، نیاز به توجه ویژه دارد.
مدیر کل بازرسی و نظارت به شکایات کمیته امداد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت پایدار سازی طرح های اشتغال مددجویی در کمیته امداد تصریح کرد: کیفیت در حوزه اشتغال و خودکفایی بیش از کمیت یاید مورد توجه قرار گیرد و مشاغل ایجاد شده با توانایی های مددجویان همخوانی و سنخیت داشته باشد.
وی در ادامه به لزوم توجه به آینده پژوهی در کمیته امداد اشاره کرد و افزود: توجه به آینده نگری در طراحی برنامه ها دارای اهمیت بالایی است؛ باید شناخت دقیقی از آینده فقر داشت و با پیش بینی آینده، برنامه دقیق و درستی را طراحی کرد و این برنامه ریزی صحیح مستلزم وجود بانک اطلاعاتی و آمار بروز و شفاف است.
مدیر کل بازرسی و نظارت به شکایات کمیته امداد با بیان اینکه خدمت رسانی به محرومان باید با حفظ کرامت و سرعت، دقت و بی منت ارائه شود، افزود: فقر همیشه جلوتر از ما حرکت می کند و شاید یکی از دلایل آن پیچیده بودن و زمان بر بودن ارائه خدمات است که ضرورت دارد اصلاح شود.
وی بصیرت افزایی و افزایش بینش اجتماعی و سیاسی خانواده های تحت حمایت و امدادگران این نهاد را مهم ارزیابی کرد و افزود: ارائه خدمات فرهنگی به جامعه تحت حمایت به منظور ارتقای باورهای دینی و سبک زندگی اسلامی با بهره گیری از مراکز علمی و حوزه های علمیه حائز اهیمت است و از جمله دغدغه های این نهاد محسوب می شود.
مدیر کل بازرسی و نظارت به شکایات کمیته امداد در ادامه افزود: فلسفه کنترل و نظارت بر فعالیت ها بر دو محور امانتداری و تکریم مردم استوار است و کمیته امداد استان یزد می تواند به عنوان الگو و نمونه در کشور مطرح شود.
شایسته ذکر است؛ مدیر کل بازرسی و نظارت به شکایات کمیته امداد در ادامه سفر خود به استان یزد از منازل تعدادی از مددجویان تحت حمایت نیز بازدید کرد.