به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو از دیدگاه طب سنتی پسته دارای طبع گرم و خشک و تقویتکننده نیروی جنسی است.
پسته تقویتکننده ذهن و حافظه
ــ پسته تقویتکننده ذهن و حافظه بوده و مقوی معده و دهانه آن است، همچنین پسته مقوی کبد و بازکننده سُده یا گرفتگی آن است, برای بیماریهای سینه و ریه سودمند است.
ــ راحله زارعشاهی؛ متخصص داروسازی سنتی درباره پسته میگوید: زیادهروی در خوردن پسته باعث ایجاد دانههای قرمزرنگ بهروی پوست میشود برای همین بهتر است با انار ترش یا زردآلوی خشک یا کمی سرکه مصرف شود؛ خواصی که برای پسته گفته شد در صورتی که پوست نازک روی مغز جدا شود, چندان قوی نخواهند بود.
ــ برای نگهداری پسته بهمدت طولانی، مغزش را از پوست خارج نکنید؛ مغز بدون پوست پسته بعد از سه ماه مواد مؤثر خود را تدریجاً از دست میدهد؛ مصرف منظم پسته بوداده یا خام (بینمک) از بروز فشار خون بالا پیشگیری میکند.
ــ در تازهترین مقالات آمده است که مصرف منظم پسته بوداده یا خام (بینمک) بهعنوان یک میانوعده سالم باعث کاهش ریسک ابتلا به فشار خون بالا میشود، همچنین مصرف منظم پسته باعث میشود تا ریسک افزایش فشار خون و تنگی عروق انتهایی بهدنبال استرسها کاهش یابد.
ــ فشار خون بالا یکی از عوامل مهم بروز بیماریهای قلبی است و موجب مرگ 7 میلیون نفر در سال در سراسر جهان است؛ تغذیه صحیح و سبک زندگی سالم یکی از عوامل مؤثر در پیشگیری از بروز فشار خون بالا است.