70 درصد اطلاعاتي كه جوانان در ارتباط هايشان به يكديگر مي دهند اشتباه است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بندرعباس، حجت الاسلام حسين دهنوي ديشب در جمع دختران دانشجويان در كارگاه گلبرگ زندگي با موضوع «ازدواج موفق، مهارت هاي زندگي»، ضمن تاكيد بر پرهيز از ارتباطات غير ضروري قبل از ازدواج با پسران، بر رعايت ضوابط شرعي در ارتباط به قصد ازدواج تاکيد کرد.
وي افزود: با در نظر داشتن خطرات ملاقات هاي پنهاني، مي توان در امر ازدواج سلامت روح و جسم را حفظ کرد.
اين مدرس دانشگاه بيان داشت: 70 درصد اطلاعاتي كه جوانان در ارتباط هايشان به يكديگر مي دهند، اشتباه است، در عين حال در اين مسير، دختران به دليل داشتن روح لطيف و شدت علاقه، بسياري از بدي هاي فرد مقابل را هم فقط حسن و خوبي ميبيند.
كارشناس برنامه گلبرگ زندگي در شبكه سوم سيما در ادامه ضمن پرهيز موكد از ارتباط، ازدواجهاي اينترنتي و مدرن، گفت: داشتن قدرت مديريت بحران براي آقايان لازمه پايداري يك زندگي سالم است.
وي با اشاره به پرهيز از قول ازدواج طرفين به يكديگر، اظهار داشت: در صورت عدم آمادگي در فرصت كنوني، عدم تغيير شرايط و موانع و طي کردن فرآيند مسير ازدواج، قول ازدواج مانعي نخواهد داشت، اما بهتر اين است كه تا شرايط لازم براي يك ازدواج و زندگي سالم فراهم نشده از قول هايي كه منجر به از بين رفتن فرصت هاي ازدواج به ويژه براي دختران مي شود، جدا خودداري کرد.
دهنوي در پايان گفت: بايد با توجه به ويژگي هاي زمان حاضر، اقتباس جوانان از اصل همتايي به عنوان يك ضرورت و احتياط لازم در ازدواج مدنظر قرار گيرد.
اسماعيل تذرو، رئيس سازمان ملي جوانان نيز در اين مراسم با اشاره به وجود 5 هزار جوان در سطح استان هرمزگان، آمار مجردين در اين استان را 188نفر آقا و 128 نفر خانم عنوان كرد.
اين مدرس دانشگاه با اشاره به اينکه شعار «ازدواج آگاهانه، به موقع و پايدار» محور اصلي سازمان ملي جوانان در بحث ازدواج جوانان است، گفت: اين سازمان با فعال کردن شبكه ازدواج در 11 كميته، آماده ارائه خدمات به جوانان است./انتهاي پيام/