کد خبر:۵۷۲۳۴۰
مقیمی:

آمادگی برگزاری انتخابات الکترونیکی در یک سوم شعب اخذ رأی را داریم/ بودجه انتخابات فقط کفاف یک مرحله را می‌دهد

قائم مقام وزیر کشور با تاکید بر اینکه بودجه دیده شده برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال ۹۶ جوابگوی نیازهای وزارت کشور نیست، گفت: در صورت موافقت شورای نگهبان، آمادگی برگزاری انتخابات در یک سوم شعب اخذ رأی را داریم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین مقیمی قائم مقام وزیر کشور در خصوص نظر وزارت کشور پیرامون بودجه تخصیص یافته برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال 96  اظهار داشت: مطمئنا بودجه دیده شده برای برگزاری انتخابات سال 96 به هیچ عنوان جوابگوی نیازهای وزارت کشور نمی باشد و خواستار ترمیم و افزایش آن هستیم.

 

وی با اشاره به اینکه طی روزهای گذشته رایزنی و صحبت های را با کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی برای افزایش بودجه انتخابات و وزارت کشور داشته ایم، بیان داشت:  تجربیات دوره های گذشته انتخابات نشان دهنده آن است که مبلغ اختصاص یافته فقط کفاف برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در یک مرحله را می دهد و در صورت به مرحله دوم رفتن انتخابات مطمئنا با مشکلات فراوانی روبرو خواهیم شد.

 

رئیس سابق ستاد انتخابات وزارت کشور، با بیان اینکه اگر انتخابات ریاست جمهوری به مرحله دوم کشیده شود، باید از قبل پیش بینی ها و اقدامات لازم مانند تهیه تعرفه رای گیری و مهر مخصوص دیده شود، تصریح کرد: اگر شورای نگهبان نیز با برگزاری انتخابات الکترونیکی نیز موافقت کند، باید بودجه ای مجزا برای تهیه و آماده سازی وسایل و امکانات مورد نیاز به وزارت کشور تخصیص داده شود.

 

مقیمی با تاکید بر اینکه نمی توان در فرصت یک هفته ای ما بین مرحله اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری وسایل و امکانات مورد نیاز را در سراسر کشور با این بودجه فراهم کرد،  پس عاقلانه و بهتر این است که از اکنون پیش بینی های لازم برای همه زمینه ها دیده شود، گفت: بر اساس دیدگاه ها و رایزنی های صورت گرفته با مجلس، آمادگی افزایش بودجه انتخابات ریاست جمهوری و شوراها وجود دارد و نگاه کمیسیون شوراها و تلفیق به این امر مثبت می باشد.

 

وی در خصوص اقدامات انجام شده برای برگزاری انتخابات الکترونیکی از سوی وزارت کشور، بیان داشت:  در حال رایزنی با شورای نگهبان برای برگزاری الکترونیکی  انتخابات ریاست جمهوری و  شوراهای اسلامی شهر و روستا به تعداد یک سوم شعب اخذ رای دهندگان هستیم و در صورت موافقت شورای نگهبان، این آمادگی در وزارت کشور برای اقدامات لازم وجود دارد، چرا که زیر ساختارهای لازم برای این امر فراهم شده است.

 

وی ادامه داد: تجهیزات مورد نیاز برگزاری انتخابات الکترونیکی از سالهای پیش تدارک دیده شده و تا حدودی موجود است، چرا که با بودجه موجود، امکان خرید و سفارش تجهیزات جدید وجود ندارد.

 

مقیمی با بیان اینکه بر اساس سه قانون انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا و مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور مجری انتخابات است و در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس نظارت بر عهده شورای نگهبان است و در انتخابات شوراها نیز نظارت بر عهده مجلس شورای اسلامی است،گفت: باید کلیه ابزار مورد نیاز برای مرحله دوم را از الان آماده شود ولو اینکه انتخابات در مرحله اول تعیین تکلیف شو.

 

قائم مقام وزیر کشور با اشاره به صدور احکام روسای کمیته های ستاد انتخابات وزارت کشور از سوی رحمانی فضلی، گفت: امور اجرایی و اقدامات مقدماتی در این مرحله شتاب بیشتری می گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۱
قبلا عرض شد که مهم ترین دلیل و زیرکانه ترین دلیل دولت برای متقاعد کردن شورای نگهبان برای برگزاری انتخابات بصورت الکترونیکی کاهش هزینه انتخابات است در حالیکه خطرناکترین راه به لحاظ امنیتی و امانت داری از آراء مردم است همانطور که آقای فواد ایزدی در تحلیل انتخابات اخیر امریکا در شبکه خبر بیان کردند که دستگاه های الکترونیکی قابل هک شدن هستند. البته هک دستگاه ها ممکن است از داخل صورت نگیرد بعضی از دول معاند انگیزه خوبی برای آن دارند در ضمن ایا دولت ایرادات شورای نگهبان بخصوص خارجی بودن دستگاه های اخذ رای و...را برطرف کرده اند؟ حفظ وامانت داری از آراء مردم با ارزشتر از انست که با آزمودن این روش و بهانه هزینه دار بودن انتخابات، به خطر بیافتد
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۹
دقیقا منظورشون اینه انتخابات تو یک مرحله برگزار بشه و روحانی هم بدون رقیب انتخاب بشه و نیازی به هزینه برای مرحله دوم نباشه!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار