آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۳۳۵۱
مهدی چمران:

مشکل نوسازی بافت فرسوده عدم تامین مالی است

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: عدم تأمین بودجه لازم در راستای اعطای تسهیلات بانکی مهمترین مشکل نوسازی بافت فرسوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی چمران در سیصد و هفدهمین جلسه شورا با اشاره به موضوع بافت فرسوده گفت: در خصوص این موضوع همه فکرها و همه راهکارها اندیشیده شده ولی آنجا که باید بودجه تأمین شود ما به مشکل بر می‌خوریم.


چمران ادامه داد: شهرداری 9 درصد از سود 18 درصدی تسهیلات بانکی را تعهد کرده و این در حالی است که دولت نیز می‌بایست 5 درصد را تأمین اعتبار کند حال آنکه این 5 درصد تأمین اعتبار نشده است.


چمران همچنین با اشاره به مشکلات منطقه 22 گفت: بلند مرتبه سازی‌هایی که در این منطقه انجام شده موجبات جمعیت پذیری بیش از اندازه در این منطقه می شود که منطبق بر اصول شهر سازی نخواهد بود.


وی افزود: در حال حاضر که جمعیت در این بلند مرتبه سازی‌ها اسکان نیافتند ترافیک این منطقه بسیار شدید است چه رسد به اینکه جمعیت هم در این منطقه ساکن شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار