آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۳۴۳۲
خلق در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

فضای دانشگاه نباید به خفقان و اختناق تبدیل شود

مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد علی‌آباد با اشاره به پایین آوردن بنر ۹ دی از سوی مسئولان دانشگاه فرهنگیان گنبد گفت: فضای دانشگاه نباید به خفقان و اختناق تبدیل شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

سجاد خلق، مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد علی آباد در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به پایین آوردن بنر ۹ دی از سوی مسئولان دانشگاه فرهنگیان گنبد بیان داشت: اتفاقاتی که اخیرا در یکی از دانشگاه فرهنگیان گنبد صورت گرفته کاری بسیار ناپسند و ناشایست است که در این خصوص رئیس دانشگاه مراسم یوم ا... 9 دی را به حاشیه کشانده است که توقیف و ضبط دوربین بسیج دانشجویی همچنین نظامی خواندن این تشکل انقلابی و الزام دانشجویان به گرایش اصلاح طلبی در صورت تمایل به عضویت در انجمن اسلامی و در پایان نیز جمع آوری بنرهای 9 دی از سطح دانشگاه از مصادیق بارز این حواشی است.

 

وی افزود: دانشگاه محل کار فرهنگی و اخلاقی و تربیتی است و نباید فضای دانشگاه به خفقان و اختناق تبدیل شود.


این فعال دانشجویی گفت: باید به مسئولین دانشگاه فرهنگیان استان گلستان متذکر شد که هرکس بخواهد بسیج دانشجویی را که یک تشکل انقلابی است و از مقام عظمای ولایت پیروی می کند، تضعیف کند، قطعا سیلی محکمی از دانشجویان بسیجی خواهد خورد.

 

خلق تصریح کرد: در پایان اعلام می داریم بسیج دانشجویی شهرستان علی اباد کتول تا آخر این موضوع را پیگیری خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار