آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۵۲۵۴

نظر طب سنتی در مورد غذایی که باید به کودکان داد

غذاهای تر و رقیق مثل سوپ‌ها و حریره‌ها برای کودکان سازگارتر و برای جوانان میوه و غذاهای تر با حرارت معتدل مناسب‌تر و سازگارتر است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در مبانی کلیات طب سنتی آمده که پرهیز در هنگام تندرستی و خودداری از خوردن آنچه شخص به آن مایل است یا خوردن کمتر از نیاز, بدن را لاغر می‌کند و گوشت، خون، چربی، بافت مغز و بخارهای گرم و مرطوب بدن را که مرکب روح به شمار می‌روند را کم می‌کند.

 

در این صورت تمام حرکات نفسانی بدن ضعیف می‌شود و به علت کاهش خون و ضعف، فرد مستعد ابتلا به بیماری‌های گوناگون می‌شود و از این رو بهبودی و دفع بیماریها غیرممکن یا دشوار می‌شود به‌خصوص اگر چنین شخصی که از غذاهای خود کم کرده به مصرف غیر منطقی و زیاد دارو نیز بپردازد‌، فرد در معرض خطر جانی جدی قرار خواهد گرفت یا مدت زمان طولانی زنده نمی‌ماند و یا به ضعف و ناتوانی شدید دچار خواهد شد‌ بنابراین شخص باید در هنگام سلامت, غذا را به مقدار کفایت از بدن دریغ نکند و دارو را نیز در موقع ضرورت به کار ببرد‌.

 

بر حسب نوع کار، غذای اشخاص فرق می‌کند؛ افرادی که کار سخت و دشوار دارند و بدنشان کم‌گوشت است باید غذاهای سنگین مصرف کنند در صورتی که برای اشخاص بیکار و کسانی که به علّت تنبلی چیزی از بدنشان تحلیل نمی‌رود, غذای کم و با کیفیت کمتر کفایت می‌کند.

 

سازش غذاها بر حسب سن اشخاص تفاوت می‌کند، غذاهای تر و رقیق مثل سوپ‌ها و حریره‌ها برای کودکان سازگارتر و برای جوانان میوه و غذاهای تر با حرارت معتدل مناسب‌تر و سازگارتر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار