به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان دریافتهاند مصرف منظم فلفل قرمز تند میتواند مرگومیر را کاهش دهد.
بر اساس گزارش ساینسدیلی، نتایج تحقیق محققان دانشکده پزشکی دانشگاه ورمونت نشان داد که میزان مرگومیر افرادی که بهطور منظم از فلفل قرمز تند استفاده میکردند بهویژه در اثر سکته یا حمله قلبی درمجموع 13 درصد کاهش مییابد.
در همین رابطه سال 2015 محققان چینی نیز درباره مصرف فلفل قرمز تند و ارتباط آن با کاهش مرگومیر تحقیق کرده بودند.
محققان آمریکایی برای این تحقیق از نتایج حاصل از «بررسی بهداشت ملی و آزمونهای تغذیهای» بیش از 16 هزار شهروند آمریکایی در یک دوره 23 ساله استفاده کردند.
در میان افراد مورد مطالعه کسانی که بیشتر فلفل قرمز تند مصرف میکردند "مرد، جوان، سفیدپوست و متأهل بودند و گوشت و سبزیها بیشتری مصرف میکردند؛ آنها همچنین درآمد و تحصیلات پایینتری داشتند".
محققان همچنین با اجرای یک تحقیق تکمیلی 18-19 ساله به بررسی میزان مرگومیر و دلایل مرگ شرکتکنندگان در این مطالعه پرداختند.
«بنیامین لیتنبرگ»، استاد پزشکی دانشگاه ورمونت درباره این تحقیق گفت: "هرچند سازوکاری که با مصرف فلفل میتواند مرگومیر را به تأخیر بیندازد مشخص نیست اما کانالهای «پتانسیل گذار گیرنده» (TRP) که گیرندههای اولیه عوامل تند نظیر «کاپساسین» (ماده اصلی فلفلهای تند) هستند ممکن است تا حدودی عامل مشاهده این ارتباط باشند".
محققان میگویند فواید فلفل قرمز تند برای سلامتی احتمالاً به ماده اصلی تشکیلدهنده آن یعنی «کاپساسین»(kapsacin) ارتباط دارد که علاوه بر جلوگیری از چاقی در تنظیم جریان خون کرنری نیز مؤثر است و خواص ضد میکروبی دارد.