آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۸۵۴
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي سيستان:

«وقت بودن» به بخش مسابقه جشنواره بين‌المللي فيلم فجر راه يافت

مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي سيستان و بلوچستان گفت: فيلم «وقت بودن» با هنرمندي بازيگران سيستان و بلوچستان به بخش مسابقه اول و دوم بيست و هشتمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر راه يافت.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، نورالله برشان اظهار داشت: فيلم سينمايي «وقت بودن» با هنرمندي بازيگران استان سيستان و بلوچستان در بيست و هشتمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر در حال اكران است.

وي افزود: در اين فيلم بازيگران استاني چون رضا خدادادبيگي، سيد رضا عمراني‌نسب، آناهيتا ريسباف، چنگيز نارويي،‌ فرشته انصاري و امين ميري از سيستان و بلوچستان و عزت‌الله جامعي، هنرمند  كشورمان ايفاي نقش كرده‌اند.

برشان ضمن اشاره به زمان پخش 80 دقيقه‌اي اين فيلم، بيان داشت: گويش محلي در اين فيلم با همكاري و مشاوره عزيزالله فخربراهويي از هنرمندان استان انجام گرفته است.

مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان سيستان و بلوچستان خاطر نشان كرد: اين فيلم به سفارش شبكه 4 سيما و با نويسندگي و كارگرداني جليل سامان ساخته شده است.

وي افزود: جليل سامان سازنده آثار ويدئو و مستند قصه قرارگاه، ترس و لرز، مردي از ملكوت، كيمياگر و قيام جنوب است.

برشان تصريح كرد: بيست و هشتمين جشنواره فيلم فجر با اكران 16 فيلم ايراني و خارجي در زاهدان هم زمان با جشنواره تهران از هفتم تا 17 بهمن ماه جاري در حال برگزاري است.

مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان سيستان و بلوچستان در ادامه ضمن اشاره به علاقه‌مندي خانواده‌ها به صنعت سينما گفت: وارد نشدن بخش خصوصي به صورت گسترده، تعطيلي سينما در سيستان و بلوچستان را به همراه داشت.

وي ادامه داد: سالن سينما در شهري كه از امكانات تفريحي و سرگرمي بي‌بهره است، مي‌تواند جايگاه ويژه‌اي را به وجود آورد.

برشان افزود: سالن‌هاي سينما به عنوان يك پايگاه فرهنگي و هنري به شمار مي‌رود.

مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان سيستان و بلوچستان با بيان اينكه سيستان و بلوچستان داراي قدمت و سابقه فرهنگي و هنري كهن است، گفت: آثار شهر سوخته، دره نگاران، سفال كوه خواجه و سفال كلپورگان نشانگر علاقه‌مندي مردم سيستان و بلوچستان در گذشته دور به فرهنگ و هنر است.

وي افزود: مستند كوتاه «ليكو» به كارگرداني محمدعلي هاشم‌زهي از سيستان و بلوچستان به بخش مسابقه فيلم مستند كوتاه و نيمه بلند بيست و هشتمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر راه يافت.

برشان تصريح كرد: اين فيلم به سفارش گروه فرهنگ و هنر و تاريخ شبكه اول سيما و تهيه‌كنندگي پيروز كلانتري با مدت زمان نمايش آن 18 دقيقه ساخته شده و با تدوين حامد نيسي صورت گرفته است.

مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان سيستان و بلوچستان گفت: محتواي فيلم اشاره به ليكو نوعي هايكوي بلوچي دارد كه زنان بلوچ در فراغ عزيزانشان مي‌خوانند، در اين فيلم، دو مادر شهيد بلوچ روايتگر و نغمه‌سراي فرزندان شهيد خود هستند.

وي تصريح كرد: از ديگر آثار محمدعلي هاشم‌زهي مي‌توان به فيلم‌هاي مهتاب، اولين كنسرت، سچگان، بال‌هاي سوخته، خواب سنگين، خطي براي تكامل و مرغ باغ ملكوت اشاره كرد./انتهاي پيام/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار