آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۱۱۸۱
مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو:

گوشت مرغ را رنگ می‌کنند بجای گوشت قرمز می‌فروشند

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با توضیح در خصوص تقلب‌های صورت گرفته در عرضه فراورده‌های گوشت قرمز گفت: متاسفانه عده‌ای از رنگ‌های غیرمجاز برای تقلب و عرضه فرآورده‌های گوشت مرغ به‌جای گوشت قرمز استفاده می‌کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه صحبت‌هایش با رسانه‌ها صرفا در‌خصوص رنگ کردن فراورده‌های گوشت مرغ و ارائه آن‌ها تحت عنوان فراورده‌های گاو و گوسفند بوده است و نه خود گوشت آنها تصریح کرد: اصولا امکان تبدیل گوشت مرغ تازه به گوشت گرم و مصرفی وجود ندارد.

 

بهرام دارایی تاکید هم کرد: استفاده از رنگ‌های غیرمجاز در مواد غذایی بویژه استفاده از رنگ برای تقلب در فرآورده های گوشت مرغ بجای گوشت قرمز به واقع وجود دارد.

 

وی همچنین عنوان کرد: تقلب‌های این‌چنینی بدلیل اختلاف قیمتی است که بین گوشت قرمز و مرغ وجود دارد و متاسفانه توجیه اقتصادی مناسبی برای متقلبانی است که فرآورده‌هایی مثل سوسیس و کالباس را به اصطلاح زیر پله‌ای تولید می‌کنند.

 

این مقام مسئول در پایان ضمن توصیه به دقت در خرید و رویت شماره پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو در بسته‌بندی فرآورده‌های گوشتی به مردم این اطمینان خاطر را داد که سازمان غذا و دارو به صورت مستمر سطح عرضه را پایش می‌کند و محصولاتی که در آن‌ها تقلب صورت گرفته باشد را از سطح عرضه خارج می‌نماید بنابراین دلیلی برای نگرانی آنها وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار