کد خبر:۵۸۴۹۳۷

افزایش مرگ خاموش در دهه‌های اخیر با عنوان افسردگی

دبیر اجرایی هفته آگاهی از مغز گفت: در دهه‌های اخیر افسردگی شیوع بالایی داشته و به عنوان مرگ خاموش معرفی شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سینا توکلی در نشست خبری به مناسبت هفته آگاهی از مغز اظهار داشت: این برنامه سه هدف مهم در بر می‌گیرد، آگاهی از مغز برای ارتقا از مغز و اینکه مغز را بشناسیم تا عملکرد مغز و ارتقا دهیم، همچنین برای سرعت بخشیدن به کشف اختلالات به خصوص در حوزه روان که کمتر شناخته شده و آگاهی در سطح عمومی که بیماری‌های این حوزه را بشناسیم.

 

وی ادامه داد: شعار امسال با عنوان مغزت را بشناس! نامگذاری شده است و این هفته چند محور دارد، محور اول مغز انعطاف پذیر، محور دوم مغز ورزشکار و محور سوم مغز سالم و سلامت مغز است که بر روی بیماری‌های الزایمر و افسردگی صحبت خواهد شد.

 

دبیر اجرایی هفته آگاهی از مغز گفت: در دهه‌های اخیر افسردگی شیوع بالایی داشته و به عنوان مرگ خاموش معرفی شده است.

 

توکلی با اشاره به اینکه در این هفته در 70  مدرسه، دانشگاه‌ و فرهنگسراها، روزنامه دیواری و بروشور در زمینه آگاهی از مغز برای دانشجویان, دانش آموزان و عموم مردم پخش می‌شود، افزود: بنابراین درباره کارکردهای مغز و سیستم ارتقا عملکرد مغز برای دانش آموزان صحبت خواهد شد.

 

دبیر اجرایی هفته آگاهی از مغز خاطرنشان کرد: در حوزه دانشجویی نیز 3 سمینار تخصصی 200 نفره با عنوان سمینار تخصصی مغز و شناخت در سه دانشگاه تبریز, شریف و شهید بهشتی برگزار می‌شود و 4 برنامه با موضوع آلزایمر و افسردگی در فرهنگسراهای شهر تهران برای عموم برگزار می‌شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار