کد خبر:۵۸۶۱۶۳
مدیرکل زندان‌های استان تهران:

مهدی هاشمی هنوز خود را به زندان اوین معرفی نکرده است

مدیرکل زندان‌های استان تهران گفت: مرخصی مهدی هاشمی امروز (۳۰ بهمن) به اتمام رسید، اما تا این لحظه خود را به مسئولان زندان اوین معرفی نکرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مصطفی محبی مدیرکل زندان‌های استان تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت مرخصی مهدی هاشمی، اظهار داشت: با توجه به اینکه مرخصی مهدی هاشمی تا 30 بهمن تمدید شده بود، اما تا این لحظه وضعیت جدید مرخصی وی به زندان‌های استان تهران ابلاغ نشده است.

 

وی گفت: مهدی هاشمی از 19 دی و به دنبال فوت پدرش مرحوم هاشمی رفسنجانی در مرخصی به سر می برد که این مرخصی تا امروز یعنی 30 بهمن تمدید شده بود و با توجه به اتمام مرخصی، وی تا این لحظه خودش را به مسئولان زندان اوین معرفی نکرده است.

 

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور در خصوص وضعیت مرخصی مهدی هاشمی، گفت: با توجه به اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی از شخصیت‌های مهم و تاثیرگذار کشور بودند وضعیت و شرایط اقتضا می‌کرد که این مرخصی به مهدی هاشمی داده شود و آنچه اتفاق افتاده برخلاف قانون نبوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۸
یعنی در رفت!!!!؟
7
0
انقلابی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۸
خدارحم کنه اون خدابیامرز زنده بودوایناروکنترل میکردخدابه داد ازاین به بعدشون برسه
3
0
مرتضی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۷
دیگه شورشو در اوردین!
41 روز مرخصی!
داداش سرباز من هر سه ماه 17 یا 18 روز مرخصی بهش می دادن حالا این زندانی محترم 41 روز مرخصی میره با اون نوع جرمی هم که داشته!
فقط مراقب باشید روزهای مرخصی از روزهای زندان جلو نزنه!
بعد دادستان کل کشور میاد میگه تو رودربایستی گیر کردیم! آخه نگین اینو بهتر...آدم بیشتر می سوزه!
3
0
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۵:۳۱
تشریفاتی زندان رفته!؟! این عین بیعدالتی است !بدعت در قانون است عامل بازدارنده نداردبه مفسدین متظاهر امنیت میدهد.....! از تساهل وتسامح متنفر ومتاسفیم.......
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶
عخیییی
عاخه باهاش رو در بایستی دارن
11
0
ناشناس
Germany
۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۸
اگه این برگشت به زندان من اسممو عوض میکنم میزارم عمه قزی
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۶
از این بعد یه قانون تصویب کنید که هر مجرمی که باباش یا خانوادش مسئول بود و احیانا فوت کرد ، آزادش کنند!!!! / لابد چند وقت دیگه میشنویم که مسئولین تو رو دربایستی گیر کردند و مهدی هاشمی رو نامزد ریاست جمهوری کردند :)))!!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار