آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۹۱۳۰

تصویب قانون فروش آثار فرهنگی‌ و هنری

مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی از تصویب قانون فروش آثار فرهنگی‌ و هنری خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا کارگر - مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی اظهار داشت: با حمایت دولت، راه برای ایجاد قوانین مجموعه‌داری و فروش آثار فرهنگی مجاز باز شده و تا یک ماه دیگر قانونش تصویب می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند با مجوزهای لازم آثار فرهنگی مجاز خود را بفروشد.

 

کارگر ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری چهارمین گردهمایی مجموعه‌داران ایران افزود: مجموعه‌داران کشور تلاش می‌کنند هنر و اندیشه و فرهنگ ایرانی تداوم پیدا کند، طوری‌که هم‌اکنون مجموعه‌داری به جایگاهی رسیده که اهداف آن در راستای رسالتی است که موزه ملی ایران و دیگر موزه‌ها دارند.

 

مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی گفت: اگر هر جامعه‌ای ارزش‌ها، داشته‌ها، تجربه و استعدادهای خود را بشناسد و بر آنها تکیه کند، قطعاً دنیا نیز قدردان آن جامعه خواهد بود.

 

مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی افزود: مجموعه‌داری امروز دیگر به نیازهای فردی پاسخ نمی‌دهد و مجموعه‌داران ایران این روزها با تکیه بر توان و سرمایه خود، نه‌تنها به نیازهای جامعه پاسخ می‌دهند، که با رسالتی که برعهده گرفته‌اند مانع از خروج آثار فرهنگی به خارج از ایران نیز می‌شوند.

 

به‌گفته کارگر، گسترده شدن مجموعه‌داری در کشور و صیانتی که این صنف برای گردآوری و حفاظت از آثار فرهنگی صورت می‌دهد نگرانی‌ها را در قبال خروج آثار فرهنگی از کشور کاهش داده و این رسالتی است که مجموعه‌داران دانسته بر دوش دارند.

 

مدیرکل امور موزه‌های کشور اظهار کرد: در سال‌های گذشته مجموعه‌داری بیشتر پاسخ به یک سری نیازهای فردی بود، اما امروزه براساس نیاز جامعه شکل می‌گیرد. گرایشی که اکنون به‌وجود آمده می‌تواند تحولی عظیم در اهداف مجموعه‌داری ایجاد کند.

 

کارگر تأ‌کید کرد: حمایت مردم و مشارکت مردمی بسیار مهم‌تر از حمایت دولتی است؛ بنابراین با تداوم رسالتی که مجموعه‌داران به‌دوش گرفته‌اند، مردم و جامعه قطعاً قدردان آنها خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار