آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۹۴۲۶
سلیمی طی تذکری در صحن مجلس:

وزیر خارجه اعلام کرده ۱۰۰ میلیارد پس از برجام عاید کشور شده / مشخص شود آیا این مبلغ به خزانه کشور واریز شده؟

نماینده مردم محلات در مجلس گفت: وزیر امور خارجه اعلام کرده ۱۰۰ میلیارد پس از برجام عاید کشور شده که باید مشخص شود آیا این مبلغ به خزانه کشور واریز شده یا خیر؟

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز چهارشنبه 11 اسفند مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی، با تاکید بر اینکه تمام دریافتی‌های دولت باید به خزانه کشور واریز شود، گفت: وزیر امور خارجه اعلام کرده 100 میلیارد پس از برجام عاید کشور شده که باید مشخص شود آیا این مبلغ به خزانه کشور واریز شده یا خیر؟ 

 

وی افزود: باید مشخص شود پس از عایدی کشورمان از پول‌های بلوکه‌شده است؟ چرا بانک‌ها همچنان به مردم تسهیلات پرداخت نمی‌کنند و بانک‌ها در حال ورشکستگی هستند و بورس کشور دارای نوسانات زیادی است؟

 

سلیمی با بیان اینکه رئیس‌جمهور آمریکا اخیراً درشت‌گویی‌هایی داشته است، گفت: وی بی‌تجربه است و بار دیگر بحث تحریم‌های جدید ضد ایران را مطرح کرده است در حالی که باید به‌دنبال کسب تجربه باشد.

 

نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به رئیس‌جمهور آمریکا اعلام می‌کنیم که رئیس‌جمهورهای سابق آمریکا بارها ایران را آزموده‌اند و آزموده را آزمودن خطاست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار