هرمزگان در روشنگري افكار عمومي دوران انقلاب نقش عمده‌اي داشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۰۴۵
مديركل اداره فرهنگ هرمزگان:

هرمزگان در روشنگري افكار عمومي دوران انقلاب نقش عمده‌اي داشت

مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي هرمزگان گفت: استان هرمزگان از همان آغاز شكل گيري انقلاب، مبارزات علني و غيرعلني خود را توسط مجاهدان آغاز کرده و نقش عمده‌اي در روشنگري افكار عمومي داشته است.

‌به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بندرعباس، همايون اميرزاده ديشب در دومين يادواره «آن شرح بي نهايت» در بندرعباس، ضمن تقدير از مبارزان و مجاهدان انقلاب در استان به عنوان حاميان و مشوقان اصلي برگزاري اين برنامه اظهار داشت: در سال گذشته همزمان با سي‌امين سال پيروزي انقلاب اسلامي، اولين يادواره برگزار، و نتايج بسيار مثبتي به دنبال داشت که مشوق ما جهت برگزاري دومين دوره شد.

وي افزود: پراكندگي و عدم ثبت و ضبط وقايع انقلاب در استان باعث شده بود برخي افراد و محافل خاص، عملكرد و نقش استان در پيدايش و شكل گيري انقلاب را كمرنگ جلوه دهند و اين امر باعث شد جمعي از مبارزان و مجاهدان دلسوز با محوريت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي مبادرت به جمع آوري اسناد انقلاب در استان کنند.

مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي هرمزگان خاطرنشان كرد: اين انقلاب حاصل تلاش غيورمرداني است كه با دستاني خالي، اما با قلب هايي آكنده از ايمان و اعتقاد راسخ به امام خميني (ره) توانستند چنان تحولي ايجاد كنند كه جهان را تحت تاثير خود قرار دهد و خواب استعمارگران و مستكبران را براي هميشه آشفته سازد.

اميرزاده تصريح كرد: در دو سال اخير تقريبا اكثر مجاهدان و مبارزان انقلاب در استان شناسايي و خاطرات آنها ثبت و ضبط، و مستندات جمع آوري، و در قالب كتاب چاپ و منتشر شده است كه مطمئنا گنجينه هاي عظيم و غرورآفرين براي آيندگان خواهد بود.

لازم به ذكر است، در پايان اين مراسم جمعي از مبارزان و مجاهدان به بيان خاطرات خود در خصوص انقلاب پرداختند و از خانواده مبارزان شهيد و مبارزان جانباز در استان هرمزگان با اهداي لوح سپاس قدرداني شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار