کد خبر:۵۹۱۶۸۷

واژگونی نفت‌کش اسکانیا با ۳۰ هزار لیتر نفت

رئیس پلیس‌راه استان قزوین از واژگونی نفت‌کش اسکانیا با ۳۰ هزار لیتر نفت سبک در گردنه هجیب قزوین و مصدومیت راننده در این سانحه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری پلیس، نصرالله بیگلری در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر یک مورد واژگونی خودروی حامل سوخت در گردنه هجیب بلافاصله واحد گشت کلانتری 11 بویین‌زهرا، یگان امداد و پلیس‌راه برای بررسی موضوع به محل مراجعه کردند.

 

وی ادامه داد: با حضور مأموران پلیس‌راه در محل مشخص شد یک دستگاه خودروی نفت‌کش اسکانیا از پالایشگاه شیراز به مقصد تبریز با بار 30 هزار لیتر نفت سبک در حال حرکت بوده که دچار واژگونی شد.

 

رئیس پلیس‌راه استان قزوین افزود: در این سانحه راننده خودرو مصدوم و توسط عوامل امدادی به بیمارستان منتقل شد.

 

بیگلری عنوان کرد: برابر اعلام کارشناس پلیس‌راه، دلیل این حادثه عدم توجه به جلو توسط راننده نفت‌کش اسکانیا بوده است.

 

این مقام انتظامی در پایان با اشاره به اینکه با حضور عوامل آتش‌نشانی، شرکت نفت، انتظامی و پلیس راه، بار نفت‌کش تخلیه و حادثه‌ای رخ نداد، به همه شهروندان توصیه کرد: از عجله و شتاب بی‌مورد در رانندگی پرهیز کرده و قوانین راهنمایی و رانندگی را سرلوحه خود قرار دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار