به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از بلومبرگ، بلیرو مگی، وزیر کشاورزی برزیل در بیانیه ای اعلام کرد، چین در حال گشودن کامل بازار خود به روی فرآورده های گوشتی برزیل است.
وی افزود: «این اقدام موید استحکام و کیفیت سیستم بهداشتی برزیل است و یک پیروزی برای ظرفیت صادراتی ما به شمار می رود. » شیلی و مصر هم تایید کرده اند که تغییراتی در مموعیت واردات گوشت از برزیل ایجاد کرده اند.
پلیس برزیل در هفته های گذشته تحقیقات گسترده ای را در خصوص این ادعا که ماموران بهداشت برای اعلام موافقت خود با فروش گوشت های فاسد رشوه دریافت کرده اند، آغاز نموده است. افشای این خبر ضربه ای اساسی به صنعت فرآورده های گوشتی این کشور وارد کرده بود. برزیل حدود 20 درصد از صادرات جهانی گوشت گاو و حدود 40 درصد از صادرات مرغ جهان را در اختیار دارد. به دنبال افشای این رسوایی، 25 کشور جهان محدودیت هایی را بر واردات فراورده های گوشتی از برزیل اعمال کرده بودند. آمارهای اولیه وزارت تجارت برزیل نشان می دهد که میزان صادرات گوشت برزیل روز سه شنبه گذشته 99.9 درصد کاهش داشت و به طور متوسط به 74 هزار دلار رسید.
بر اساس آمارهای گروه صادر کنندگان گشوت آبیک، چین که شامل هنگ کنگ نیز می شود، بزرگترین بازار صادراتی گوشت برزیلی است و سال گذشته حدود یک سوم از 5.5 میلیارد دلار گوشت صادراتی این کشور را به خود اختصاص داد. محدودیت های اعمال شده از سوی هنگ کنگ بر واردات گوشت از برزیل همچنان پابرجاست.
بر اساس اعلام وزارت کشاورزی برزیل، ممنوعیت های اعمال شده از سوی چین بر واردات گوشت برزیلی روز دوشنبه برداشته خواهد شد. البته لغو این محدودیت ها، شامل 21 شرکت فرآورده های گوشتی برزیل که تحقیقات در مورد آنها همچنان ادامه دارد نمی شود.