دستیار معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد عنوان کرد:
ارائه آموزش پایدار سازی برای مددجویان مجری طرحهای اشتغال
تاکنون حدود ۴۰درصد در حوزه کشاورزی و دامپروری،۱۰درصد در بخش صنایع دستی ،۴۰درصد خدماتی و ۱۰درصد فعالیت صنایع خرد و کوچک در کشور برای مددجویان ایجاد شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، منوچهر رزمجو، دستیار معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با اشاره به آموزش پایدارسازی با هدف کیفی سازی اشتغال مددجویان، گفت: آموزش پایدارسازی مشاغل در جهت افزایش بهره وری سرمایه گذاری ، افزایش کیفیت تولیدات و محصولات، آشنایی مجریان طرح با دانش روز، نحوه استفاده بهینه از امکانات و پتانسیل های منطقه، نحوه بازاریابی و فروش و ارتباط با مشتریان به مددجویان ارائه می شود.
رزمجو با اشاره به اینکه این آموزش ها با حداقل قیمت انجام می شود، افزود: برای این امر از امکانات و ظرفیت تمامی نهادها و دستگاه های اجرایی از جمله جهاد کشاورزی استفاده شده است که تاکنون حدود ۴۰درصد در حوزه کشاورزی و دامپروری از این خدمات برخوردار بوده اند.
وی در ادامه از آموزش پایدارسازی به ۱۵۵ هزار نفر از مددجویان در سال ٩٥ اشاره کرد و گفت: این آموزش ها در پنج رشته کشاورزی و دامپروری، شیلات، صنایع دستی، فعالیت های صنعتی و خدمات ارائه می شود؛ مددجویان ساکن در استان کرمانشاه بیشترین و استان تهران کمترین خدمات را از آموزش های پایدارسازی این نهاد دریافت کرده اند.
وی یادآور شد: دوره آموزشی پایدارسازی مشاغل برای مجریان طرح های دامپروری استان های خراسان رضوی، سمنان و یزد در زمینه دامپروری و نحوه نگهداری، مراقبت و واکسیناسیون در سال ٩٥ برگزار شده است.
شایسته ذکر است؛ تاکنون حدود ۴۰درصد در حوزه کشاورزی و دامپروری،۱۰درصد در بخش صنایع دستی ،۴۰درصد خدماتی و ۱۰درصد فعالیت صنایع خرد و کوچک در کشور برای مددجویان ایجاد شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.