رئیس جمهور آمریکا گفت: بدون این توئیتها، من اینجا نبودم. من در فیس بوک، توئیتر و اینستاگرام بیش از صد میلیون هوادار دارم.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو فایننشال تایمز نوشت: رئیس جمهور آمریکا به هواداران خود در رسانه های اجتماعی می بالد.
این روزنامه انگلیسی در پایگاه اینترنتی خود روز یکشنبه مصاحبه اختصاصی با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را منتشر کرد. در این مصاحبه که در دفتر کار ترامپ در کاخ سفید انجام شد، وی در پاسخ به این سوال که آیا از توئیت های تند خود درباره متحدان، مخالفان سیاسی و جهان متاسف است یا خیر، با مکث کوتاهی پاسخ داد: «من از چیزی پشیمان نیستم. وقتی شما صدها توئیت منتشر می کنید و هر چند وقت یک بار فردی اظهار نظر بی ارزشی در این زمینه بیان می کند، خیلی بد نیست.»
ترامپ که خود را استاد ارتباط با مردم می داند تلاش کرد آن را ثابت کند. وی دان اسکاوینو را احضار کرد. اسکاوینو که رسانه اجتماعی ترامپ را در دوران رقابت های انتخاباتی 2016 اداره می کرد و اکنون در کاخ سفید نیز مشغول همین کار است با لپ تاپ آمد و درباره صد و یک میلیون هوادار (فالور) ترامپ گزارش داد.
ترامپ با غرور گفت: «بدون این توئیت ها، من اینجا نبودم. من در فیس بوک، توئیتر و اینستاگرام بیش از صد میلیون هوادار دارم. بیش از صد میلیون. دیگر نیازی نیست که به سراغ رسانه های جعلی بروم.»
وی در بخشی از مصاحبه اش گفت: «من به اتحاد اعتقاد دارم، به روابط و شراکت معتقدم. اما اتحادها همیشه برای ما خیلی خوب نبوده اند.»
ترامپ همچنین گفت آمریکا هشتصد میلیارد دلار کسری تجاری دارد.
رئیس جمهور آمریکا از اظهار نظر درباره انتقال سفارت آمریکا در اسرائیل از تل آویو به بیت المقدس خودداری کرده است اما بار دیگر گفتگو درباره راه حل تشکیل دو کشور مستقل فلسطین و اسرائیل را مطرح و انتقادات خود را درباره ناتو ملایم تر کرده است. یک مسئله بدون تغییر این است که وی باز هم از بیان سخن بدی درباره پوتین خودداری می کند.
وی در مصاحبه با فایننشال تایمز گفت هیچ بغض و کینه ای نسبت به آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان ندارد با وجودی که در دیدارش با وی در کاخ سفید در مقابل دوربین ها از دست دادن با او خودداری کرده بود.
ترامپ گفت: «من جلسه فوق العاده ای با مرکل داشتم. من حدود پنج بار با او دست دادم و سپس نشستیم و گفتگو کردیم و من فکر می کنم شاید یک خبرنگار گفته بود با او دست بده که احتمالا نشنیدم.»
درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت)، وی تمایل داشت سخنانی را که درباره خشنودی آمریکا از این مسئله مطرح شده است رد کند.
ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا معتقد است کشورهای دیگر نیز ممکن است به دنبال انگلیس از اتحادیه اروپا خارج شوند گفت: «زمانی که این اتفاق افتاد فکر می کردم که کشورهای دیگری نیز همین راه را دنبال کنند اما اکنون فکر می کنم اتحادیه اروپا توانسته است اوضاع را تحت کنترل خود دربیاورد.»
ترامپ گفت حکومت کردن را سخت تر از تصورش یافته است گرچه حزب جمهوریخواه اکثریت کرسی ها را در مجلس نمایندگان و سنا دارد.
مشکلات زمانی آشکار شد که وی تلاش کرد از قدرت اجرایی خود برای کنترل مهاجرت استفاده کند که اولین و دومین تلاشش با سد دادگاه ها مواجه شد. مهمتر از این، واکنش ها به تلاش های وی برای جایگزین کردن قانون خدمات بهداشتی درمانی اوباما بود. مقامات جمهوری خواه نتوانستند رای کافی برای حمایت از تصویب طرح جایگزینی که به سرعت آماده شده بود، به دست آورند. ترامپ در پاسخ به این سوال که احساسش نسبت به این واکنش چه بود گفت: «من نمی بازم. من دوست ندارم ببازم.»
وی افزود: «اگر ما به آنچه می خواهیم نرسیم، با دموکرات ها در این زمینه توافق می کنیم. این شکلی از خدمات بهداشتی درمانی دو حزبی خواهد بود.»