به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود واعظی با اشاره به پیام نوروزی رئیس جمهوری مبنی بر استفاده بیشتر از فناوری اطلاعات و ارتباطات برای توسعه کسب و کار، افزود:پیام رییس جمهور دو بخش دسترسی آزاد به اطلاعات و توسعه کسب و کاربا استفاده از آی.سی.تی را شامل می شود.
عضوهیات دولت به راه اندازی دو فاز از شبکه ملی اطلاعات که سال گذشته انجام شد اشاره کرد و گفت:آنچه که در این شبکه فراهم شده است برای ایجاد اشتغال درخدمت جوانان قرار خواهد گرفت و آنها می توانند با استفاده از این زیرساخت کسب و کارهای جدیدی برای خود ایجاد کنند.
واعظی وجود تعداد زیادی ازفارغ التحصیلان دانشگاهی که مرتبط با بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات هستند را یادآورشد و افزود: جوانان مذکور که دارای تخصص نیز هستند می توانند با استفاده از شبکه ملی اطلاعات هم برای خود شغل ایجاد کنند و هم زمینه اشتغال دیگران را فراهم آورند.
وزیرارتباطات عنوان داشت: شبکه پهن باند کشور که به زودی ظرفیت آن بیشتر هم خواهد شد نیز برای ایجاد اشتغال
چه در بخش اپلیکیشن نویسی و یا خدمات و تولید محتوا که زمینه خوبی است در اختیار جوانان قرار خواهد گرفت.
واعظی با بیان این که اکنون درجهان نیز کار آفرینی به سمت تولید محتوا و اپلیکیشن نویسی متمایل شده است خاطرنشان ساخت: برنامه ریزی گسترده ای برای رفتن به این سمت انجام شده است که زمینه اشتغال فراوانی را فراهم خواهد کرد.
وزیرارتباطات خاطرنشان ساخت:شبکه پهن باند کشور نیز که بزودی ظرفیت آن افزایش خواهد یافت درخدمت ایجاد اشتغال قرارخواهد گرفت تا فارغ التحصیلان مرتبط با این بخش بتوانند در زمینه تولید محتوا، برنامه نویسی برای تلفن همراه و ارایه خدمات اشتغال آفرینی کنند.
واعظی با بیان این که جهان نیز به سمت ایجاد اشتغال در بخش های اپلیکیشن و تولید محتوا رفته است تاکید کرد:رویه مذکور در ایران نیز دنبال خواهد شد و برنامه ریزی گسترده ای برای آن صورت گرفته است.
عضوکابینه دولت یازدهم بخش دوم پیام نوروزی رییس جمهور که تاکید بر دسترسی آزاد به اطلاعات است را مورد اشاره قرارداد و گفت:دسترسی آزاد به اطلاعات سیاستی است که درحال پیگیری است و آیین نامه آن نیز مصوب شده است.
واعظی به شکل گرفتن شورایی برای تحقق این سیاست اشاره کرد و ادامه داد:شورای مذکور با جدیت پیگیربرنامه ها است.
وزیرارتباطات گفت:مردم باید بتوانند بر اساس حقوق شهروندی، دسترسی آزاد به اطلاعات داشته باشند ونیز اطلاعات باید به صورت عادلانه در دسترس همگان باشد و رانتی دراین زمینه وجود نداشته باشد .
عضو کابینه دولت تدبیروامید خاطرنشان ساخت: باید به گونه ای عمل شود که مردم احساس کنند آنچه از اطلاعات نیاز دارند در دسترس شان است که البته بخشی از این اطلاعات از طریق شبکه های اجتماعی کسب می شود و بخشی هم باید وزارت خانه ها اطلاعات خود را روشن در اختیار مردم قراردهند.
به گفته این مقام مسوول راه اندازی دولت الکترونیک کمک بسیارخوبی برای تحقق دسترسی آزاد به اطلاعات است که باید هرچه زودتر عملیاتی شود.