آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۷۱۱۸

شایعه «منع ورود حجت الاسلام رئیسی به انتخابات از سوی مراجع» تکذیب شد

دفاتر مراجع تقلید طی پیامی ادعای برخی رسانه‌های حامی دولت مبنی در خواست ایشان برای انصراف حجت‌الاسلام رئیسی از کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری را تکذیب کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دفاتر مراجع تقلید طی پیامی ادعای برخی رسانه‌های حامی دولت مبنی در خواست ایشان برای انصراف حجت‌الاسلام رئیسی از کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری را تکذیب کردند.

 

رسانه‌های حامی دولت مدعی شده بودند که حضرات آیات مکارم‌شیرازی، نوری‌همدانی، صافی‌گلپایگانی، وحید خراسانی، شبیری زنجانی و جوادی‌آملی از سیدابراهیم رئیسی خواسته‌اند که از کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری انصراف دهد که این ادعا توسط بیوت مراجع عظام تکذیب شد.

 

پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله مکارم‌شیرازی در پاسخ به سؤالی در همین زمینه به نقل معظم‌له، نوشت: ما مطلقا درباره حضور و یا عدم حضور هیچ یک از نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری اظهارنظر و توصیه‌ای نکرده و نخواهیم کرد و البته همه مردم عزیز ایران اسلامی را به حضور هر چه با شکوه تر در انتخابات پیش رو دعوت نموده و از آنها می‌خواهیم به نامزدی که اصلح بودن آن شرعا برای‌شان ثابت شده رای دهند.

 

دفتر آیت‌الله نوری‌همدانی نیز طی اطلاعیه‌ای خبرسازی انتخاباتی علیه حجت‌الاسلام رئیسی را تکذیب و اعلام کرد: با توجه به شایعات که متاسفانه در فضای مجازی مبنی بر توصیه مرجع عالیقدر حضرت آیت‌الله العظمی نوری‌همدانی دامت برکاته به انصراف یکی از کاندیداها محترم به اطلاع می‌رساند همان‌طور که در اطلاعیه قبلی این دفتر بیان شده تاکید معظم‌له بر حضور حداکثری و انتخاب اصلح می‌باشد و این نقل قول از سوی مرجع عالیقدر تکذیب می‌گردد.

 

بعد از اعلام حجت‌الاسلام رئیسی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری، خبرسازی‌های انتخاباتی علیه وی شدت یافته که نسبت دروغ به مراجع عظام تقلید درباره حجت‌الاسلام رئیسی از جمله آن است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱
شایعه سازی از اصول دینیشونه فکر کنم
32
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۹
لطفا یکم واضح تر مطلب بزارید.بعضی افراد،بعضی خبرگزاری ها،بعضی ... بعضی...
مستند بگید کدوما
0
0
مسلم
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۳
رسانه هخای اصلاح طلب همیشه با عجله و اضطراب تصمیم میگیرند و شایعه سازی هایشان همیشه به ضرر خودشان تمام شده است ، این شایعه سازی ها نشان از ترس و واهمه ی عاملان شایعه از حضور آقای رئیسی در انتخابات است .
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار