سمينار «تعامل اقوام، اديان و مذاهب در مطبوعات» در اروميه برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۸۸۴
10 اسفندماه جاري؛

سمينار «تعامل اقوام، اديان و مذاهب در مطبوعات» در اروميه برگزار مي‌شود

رئيس اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان غربي گفت: سمينار «تعامل اقوام، اديان و مذاهب در مطبوعات»، 10 اسفندماه جاري در مجتمع فرهنگي و هنري اروميه برگزار مي‌شود.

حجت الاسلام محمد باقر كريمي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اروميه، با بيان اين مطلب كه در اين سمينار 5 مقاله برتر در حوزه اقوام و اديان توسط پژوهشگران كشوري ارائه خواهد شد، اظهار داشت: در اين سمينار يك روزه همچنين دكتر حميد احمدي، استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر حوزه اقوام و اديان نيز با موضوع قوميت و امنيت ملي سخنراني خواهد كرد.

وي تقويت حس ايراني بودن در بيان اقوام و استفاده از ظرفيت مطبوعات و پژوهشگران، ارائه راهكارهاي سازنده توسط اهل قلم در زمينه ايجاد تعامل سازنده بين اقوام و اديان، شناخت اقوام و اديان مختلف ايران و بررسي چگونگي استفاده از ظرفيت هاي آنها در نيل به اهداف عالي و وحدت ملي، بررسي مشكلات اقليت‌هاي بومي و ديني و ارائه راهكار در خصوص اين مشكلات و بالا بردن توان مطبوعات در پرداختن به اصول بحث اقوام را از اهداف برگزاري اين سمينار عنوان كرد.

كريمي با بيان اينكه دبيرخانه دائمي اين سمينار در اوايل سال 88 در استان آذربايجان غربي ايجاد شده است، گفت: اين دبيرخانه جهت نيل به اهداف تعيين شده در تلاش است هر سال يك بار اين سمينار را با حضور پژوهشگران اين حوزه برگزار كند.

رئيس اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان غربي همچنين از تاسيس دفتر پژوهش هاي اقوام و اديان در استان خبر داد و گفت: اين دفتر پژوهشي تا اواخر سال جاري تاسيس خواهد شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار