کد خبر:۵۹۸۹۷۲
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

تکنولوژی آموزشی در ۱۰ سال تحریم به کشور وارد نشد

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بخش دولتی باید در آموزش سیاستگذار باشد، گفت: تکنولوژی آموزشی در ۱۰ سال تحریم‌ها به کشور وارد نشد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدامین سازگارنژاد امروز در بیست و پنجمین جلسه هیأت نمایندگان اتاق تهران با بیان اینکه توسعه و رشد اقتصادی و بهره‌وری ملی بدون توجه به انتقال منابع به منابع انسانی تقریباً غیرممکن است، گفت: در کشورهای پیشرفته، سرمایه‌گذاری روی مهارت‌آموزی و به روز رسانی آنها خیلی جدی و پرهزینه انجام می‌شود. 

 

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مهارت آموزی در کشورهای شرق آسیا بسیار عالی انجام می‌شود، اما در غرب آسیا که ما در آن قرار داریم، بسیار ضعیف است و متناسب با توسعه و بهره‌وری نیست. 

 

سازگارنژاد با بیان اینکه امیدواریم دولت فقط در مسائل آموزشی سیاستگذار باشد و اجرای آموزش‌ها به بخش خصوصی واگذار شود، اظهار داشت: در سال‌های اخیر، تکنولوژی‌هایی خریداری شده، اما تکنولوژی آموزشی همراه با این خریدها صورت نگرفته است. 

 

وی گفت:  10 سال تحریم در کشور باعث شد که انتقال تکنولوژی آموزشی به کشور صورت نگیرد. 

 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیان داشت: حتی اگر به آموزش با دید تجاری نگاه کنیم، ارزش تولید خواهد کرد و نقش در توسعه منابع انسانی خواهد داشت. 

 

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه امضای تفاهم‌نامه واگذاری مدیریت یک مرکز آموزشی به اتاق تهران، بیان داشت: براساس امضای این تفاهم‌نامه، مدیریت آموزشی واحد اقدسیه به اتاق تهران واگذار می‌شود. 

 

در این مرکز آموزشی، اتاق بازرگانی با همکاری مؤسسه ترویج کسب و کار اتاق بازرگانی اتریش (WIFI) دوره آموزشی تقاضامحور برگزار می‌کند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار