آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۹۱۶۵
معاون وزیر آموزش و پرورش:

۵۲ هزار کلاس درس باید در کشور ساخته شود

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس گفت: ۵۲ هزار کلاس درس جدید باید در کشور ساخته شود که ۲۵ هزار کلاس از این تعداد در مکان هایی که مسکن مهر ساخته شده است، باید احداث شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محمدتقی نظرپور روز سه شنبه در سفر به شهرکرد گفت: وزارت راه و شهرسیازی براساس قانون متعهد شده است تا فضاهای آموزشی در طرح مسکن مهر احداث کنند، اما برخی از این طرح ها بدون توجه به تعهدات احداث شده است.
وی پیش بینی کرد: مابقی کلاس های درس بدلیل کمبود فضاهای آموزشی در سطح کشور تا پایان برنامه ششم توسعه ایجاد خواهد شد.


نظرپور افزود: تاکنون سیستم های گرمایشی و سرمایشی ۵۰ درصد مدارس کشور نزدیک به ۱۳۰ هزار کلاس درس استانداردسازی شده و پیش بینی می شود تا پایان برنامه ششم توسعه نیز مابقی کلاس های درس استانداردسازی شود.


وی با اشاره به اهمیت بحث مقاوم سازی و بهسازی فضاهای آموزشی کشور گفت: برای اجرای طرح مقاوم سازی نیاز است تا ساختمان های آموزشی تخلیه و فضاهای آموزشی مناسب برای برگزاری کلاس های درس تامین شود، اما تخلیه نکردن بموقع مکان ها، اجرای این طرح را کند کرده است.


وی همچنین در جمع رسانه های استان چهارمحال وبختیاری گفت: سال گذشته ۴۰ درصد تعهد خیران در امر مدرسه سازی محقق شد و استان چهارمحال وبختیاری نیز از استان های پیشرو در این زمینه بوده است.


معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۲۰ درصد فضاهای آموزشی کشور توسط خیران ساخته می شود، افزود: تعهد خیران مدرسه ساز در سال گذشته ۹ هزار میلیارد ریال بود که ۴۰ درصد آن جذب شد.


وی گفت: هم اکنون استان سیستان و بلوچستان یکی از استان هایی است که نیازمند سرمایه گذاری بیشتر خیران در زمینه مدرسه سازی است.


نظرپور افزود: در بودجه امسال کل کشور ردیف اعتباری پیش بینی شده تا خیران ۵۰ درصد اعتبار مورد نیاز یک مجموعه را فراهم و مابقی اعتبار را نیز دولت تامین نماید و مدارس پس از احداث به نام فرد خیر ثبت شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار