دولت بعد از انتخابات لایحه جامع انتخاباتی را به مجلس ارائه کند/ شاخصه‌های رجل سیاسی باید مشخص شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۰۶۱۱
کواکبیان طی اخطاری در صحن:

دولت بعد از انتخابات لایحه جامع انتخاباتی را به مجلس ارائه کند/ شاخصه‌های رجل سیاسی باید مشخص شود

نماینده مردم تهران گفت: دولت باید بعد از برگزاری انتخابات لایحه جامع انتخابات را به مجلس ارایه کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در صحن علنی امروز ( دوشنبه 4 اردیبهشت ماه) مجلس طی اخطار اصل 67 و 115 قانون اساسی ضمن تبریک اعیاد مبعث و شعبانیه گفت: خوشبختانه شورای نگهبان اسامی افراد احراز صلاحیت شده برای انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد که باید همه از این نظر تمکین کنند.

 

وی ادامه داد:‌ مجلس تا انتخابات دو جلسه علنی دارد، روز گذشته و امروز نیز دو جلسه غیرعلنی برای اشتغال و اقتصاد داشتیم که باید بعد از برگزاری انتخابات تلاش شود تا دولت لایحه جامع انتخابات را به مجلس ارایه کند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اذعان داشت: باید مصوبات مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره انتخابات را مدنظر قرار داد و شورای نگهبان نیز براساس سیاست های کلی انتخابات مصادیق و شاخصه های رجل سیاسی و مدیر و مدبیر بودن را مشخص کند.

 

کواکبیان با بیان اینکه نمایندگان طبق اصل 67 قانون اساسی سوگند یاد کرده اند که از حقوق ملت دفاع کنند، اظهار داشت: اگر نتوانیم از حقوق خود دفاع کنیم نمی‌توانیم از حقوق ملت دفاع کنیم.

 

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در پایان خاطرنشان کرد: باید شاخصه های رجل سیاسی مشخص شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار