آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۴۲۴۲
با حضور روحانی؛

خط آهن تهران – همدان به طول ۲۷۶ کیلومتر به بهره برداری رسید

با حضور رییس‌ جمهور، خط آهن تهران – همدان به طول ۲۷۶ کیلومتر و با اعتبار ۹۷۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس‌ جمهور، خط آهن تهران – همدان به طول 276 کیلومتر و با اعتبار 9700 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.
 

روحانی که یکشنبه شب با استقبال استاندار و مسئولین ارشد محلی وارد استان همدان شده است، صبح امروز، مسیری از خط آهن تهران - همدان را با قطار طی کرده و به طور رسمی این خط آهن را افتتاح کرد.
 

همچنین با حضور رییس جمهور خط آهن ملایر – فیروزان و ایستگاه فیروزان نیز با اعتبار 1100 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.


این طرح علاوه بر اینکه از لحاظ حمل نقل داخلی بار و مسافر، استان‌های همدان و کردستان را به شبکه راه‌آهن سراسری متصل می‌نماید، باعث فراهم آوردن بستر مناسبی به منظور احداث طرح‌ها و صنایع جدید، بهبود و گسترش شبکه ترابری منطقه و همچنین افزایش ایمنی سفر و کاهش مصرف سوخت می‌گردد.
 

قابلیت اتصال به شبکه ریلی کشور، کمک به توسعه و پیشرفت مناطق غربی، تکمیل کریدور ریلی شرق به غرب کشور و گسترش مبادلات تجاری با کشورهای همسایه غربی ایران از مهم‌ترین مزایای این پروژه محسوب می‌شود.
 

طرح و اجرای خط آهن همدان – تهران در جریان سفر مقام معظم رهبری به استان همدان در سال 83 مصوب شده بود و تکمیل زیرسازی و اجرای کامل ریل‌گذاری خط آهن همدان – تهران در دولت یازدهم اجرا شده است.
 

در حاشیه افتتاح خط آهن تهران – همدان همچنین با حضور رییس جمهور عملیات اجرایی ریل‌گذاری راه‌آهن همدان – سنندج به طول 151 کیلومتر آغاز گردید. برای انجام این پروژه 4 هزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار