آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۴۶۱۶

تغییر نام در حزب رئیس‌جمهور پیروز فرانسه

رئیس‌جمهور منتخب فرانسه با اعلام خطوط کلی برنامه انتقالی خود، از تغییر نام حزب سیاسی تحت رهبری‌اش خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «امانوئل ماکرون»، که در انتخابات روز یکشنبه فرانسه با برتری قابل ملاحظه‌ای، «مارین لوپن» نامزد حزب راست‌افراطی «جبهه ملی» را شکست داد و رئیس‌جمهور جدید این کشور شد، با اعلام خطوط کلی برنامه انتقالی خود، از برنامه‌اش برای سفر به آلمان، و نیز تغییر نام جنبش سیاسی تحت رهبری‌اش خبر داد.

 

ماکرون اکنون باید تلاش کند در انتخابات پارلمانی که اواسط ماه ژوئن برگزار خواهد شد به شکلی اکثریت پارلمانی را به دست آورد.

 

براین اساس، جنبش تحت رهبری امانوئل ماکرون نام خود را به «جمهوری به پیش» تغییر خواهد داد و نامزدهای این جنبش با این عنوان در انتخابات شرکت خواهند کرد.

 

ماکرون تعهد داده است که نیمی از نامزدهای این جنبش برای اولین بار در عرصه سیاست برای یک مقام انتخابی نامزد خواهد شد، مانند خود او که تا قبل از انتخابات روز یکشنبه هیچگاه مقام انتخابی نداشت.

 

طبق این گزارش، ماکرون با کسب 66 درصد آرا به پیروزی رسید اما در رأی‌گیری روز یکشبنه تعداد بسیار زیاد و بی‌سابقه‌ای از آرای سفید و باطله به صندوق ریخته شد و میزان مشارکت در انتخابات هم در پایین‌ترین سطح در چند دهه گذشته بود.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجو، امانوئل ماکرون، درحالی در سن 39 سالگی به عنوان رئیس‌جمهوری جدید فرانسه انتخاب شد که توانست در رقابت با مارین لوپن از حزب راست افراطی 66 درصد آرا را به خود اختصاص دهد. میزان مشارکت مردم در این دوره از انتخابات نیز 75.9 درصد اعلام شد.

 

لوپن تنها 15 دقیقه بعد از اعلام پیروزی ماکرون در تماسی تلفنی به وی تبریک گفت. از سوی دیگر انتخابات این دوره در سایه تدابیر شدید امنیتی و تحت نظارت 50هزار نیروی امنیتی برگزار شد.

 

همزمان جبهه ملی فرانسه نیز به فکر تغییر دادن نام این حزب است. مقام‌های این حزب روز دوشنبه در مصاحبه‌های خود گفتند این حزب که توسط پدر لوپن تأسیس شده با هدف جلب حمایت طیف‌های گسترده‌تری نام خود را تغییر خواهد داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار