آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۴۸۰۶
رئیسی در کرمان: ‌

«فقر، بیکاری و تبعیض» دیگر قابل تحمل نیست/‌این شرایط ‌باید به نفع مردم تغییر کند

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: معتقدیم شرایط فعلی برای رفع فقر، بیکاری، تبعیض و فساد اداری باید تغییر کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌‌الاسلام سید‌ابراهیم رئیسی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز در جمع مردم کرمان با بیان اینکه جوانان غیور و عزیز استان کرمان در همه عرصه‌ها پیشتاز و بصیرت آفرین هستند، گفت: شما چهره های اثرگذار در استان و کشور هستید.



رئیسی بابیان اینکه جامعه اسلامی ما بر اساس رشادت‌ها به قله‌های با افتخاری رسیده است، اظهار داشت: در عرصه هوا فضا و نانو تکنولوژی و هرجا که حضور یک مدیریت انقلابی بوده ما شاهد یک پیشرفت برای ملت بوده ایم.
 

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه مشکلات کشور شایسته مردم عزیز و قهرمان ما نیست، تصریح کرد: مهم ترین مولفه قدرت در نظام ما حضور مردم متدین است و آنچه سایه جنگ را از سر ما برداشته حضور مردم است

 

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: آنچه امام به ما یاد دادند مردم باور است نه شعار دادن از مردم و حرف‌های شعاری.

 

وی تأکید کرد: ما در همه عرصه‌ها گفته‌ایم و عمل کرده‌ایم که ما می‌توانیم.

 

رییسی بابیان اینکه امروز فقر مطلق و اینکه جوانی با تحصیلات تکمیلی زمینه کار نداشته باشد در شان ملت ایران نیست، خاطرنشان کرد: کشور ما نیروی انسانی متراکم و فرهیخته‌ای داشته و غنای حل مشکلات خود را دارد.



کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری  تصریح کرد: آیا حق است که 17 هزار کارگاه یکی پس از دیگری تعطیل شود و نیمی از ظرفیت کشور معطل بماند.



رئیسی بابیان اینکه باز کردن قفل‌ها در این کشور به‌هیچ‌عنوان به دست بیگانگان نیست بلکه به دست ملت ایران است، اظهار داشت: کلید حل مشکلات در کشور به دست توانای مردم و جوانان فرهیخته و غیور کشور است.



وی افزود: حرف ما حفظشان دختران این جامعه است و دولتی که بتواند کار شبانه‌روزی کند نه آنکه از سویی در دولت و از سوی دیگر در بخش خصوصی فعالیت کند.



رئیسی با تأکید بر اینکه شایسته کشور بزرگ ما نیست که نه‌فقط جوانش بیکار بلکه پدر خانواده نیز بیکار شود، بیان داشت: باید از مردم پرسید که آیا این دولت به وعده‌های خود عمل کرده است؟ راه دیگر این است که مردم را از رقیب بترساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار