آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۵۹۵۸
اژه‌ای در حاشیه سمینار حفاظت اطلاعات قوه قضاییه:

کسانی ادعا کردند «اگر فلان کس را قبل از انتخابات احضار کنید ما اعلان جنگ می‌کنیم»!/ برای جلوگیری از تشنج دم فروبستیم

معاون اول قوه قضاییه گفت: برخی از افراد در صحنه انتخابات برای آنکه چند رأی بیشتر کسب کنند حرف‌های گذشته خود را فراموش کرده‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در حاشیه سمینار تخصصی حفاظت اطلاعات قوه قضائیه درباره اینکه برخی از نامزدهای ریاست جمهوری در مناظرات پخش شده از صدا و سیما سخنانی را مطرح کرده و معتقد بودند که قوه قضائیه با فساد دولت قبل برخورد نکرده و در برخورد با پرونده وزیر آموزش و پرورش تبعیض‌آمیز رفتار کرده است، اظهارداشت: متاسفانه در برخی از مناظرات و برخی صحبت‌های اخیر مطالبی گفته شد که در زمان خودش پاسخ لازم و قاطع به آنها داده خواهد شد.

 

وی افزود: ما امروز در دستگاه قضائی برای آنکه فضای انتخابات متشنج نشود دم فرو بسته‌ایم و حرفی نمی‌زنیم، اما به طور قطع در زمان خودش پاسخ لازم و قاطع را به این اظهارنظرها خواهیم داد.

 

محسنی‌اژه‌ای گفت: امروز از زبان کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری حرف‌هایی به زبان آمده که نه تنها بر علیه ارزش‌های نظام و پیشینه نظام بوده که برخلاف اسلام و ارزش‌های اسلامی بوده است.

 

وی گفت: امروز متاسفانه افراد و کاندیداها حتی حرف‌هایی می‌زنند که خودشان پیش از این خلاف آن را گفتند و عجیب است که برای جذب تعدادی رأی آن هم اگر بتوانند جذب کنند چنین حرف‌هایی را به میان آوردند.

 

معاون اول قوه قضائیه گفت: ما در دستگاه قضائی مفتخریم که بگوییم قوه قضائیه امروز تنها به مر قانون عمل کرده و همان قانونی را دارد اجرا می‌کند که برخی از این آقایان در زمان نماینده بودنشان در مجلس وضع کردند، حالا عجیب است که فراموش کرده‌اند.

 

وی در ادامه افزود: ما مفتخریم که در دولت قبل هیچ کوتاهی در برخورد با مفسدان و مجرمان نکردیم و شاهد این مثال هم این است که معاون اول دولت قبل را در زمانی که دارای پست و مقام بود ۱۷ جلسه احضار کرده و از وی تحقیق کردیم و حتی با این فرد محکوم شد و در حال حاضر در حال تحمل کیفر است.

 

محسنی اژه ای گفت: همین الان هم با مفسدان در حال برخورد هستیم و حتی با کسانی که به نهاد ریاست جمهوری وابستگی دارند فارغ از اینکه فسادشان مالی است یا امنیتی با کمال قدرت برخورد می‌کنیم و افتخارمان این است که با دانه درشت‌ها برخورد کردیم.

 

وی درباره پرونده کالای مظنون به قاچاق وزیر آموزش و پرورش نیز گفت: ما هنوز در این پرونده هیچ کدام از اتهاماتی که متوجه آقای وزیر است را مطرح نکرده‌ایم و تمام آنچه که گفته‌ایم مطالب مربوط به نحوه تاسیس شرکت،‌ اساسنامه آن،‌ اعضای هیات مدیره و نحوه فعالیت آن بوده که اینها هم چیزی است که در روزنامه رسمی ثبت و ضبط شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۲
باید قبل از انتخابات حقلیق روشن بشه که مردم بدونن به کی رای میدن.بعد از اون دیگه کار از کار گذشته و مفسدان بر خر مراد سوارند تا 4 سال....
49
0
ناشناس
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۰
به اسم مصلحت مفاسد و منافقین و نفوذی ها رو آزاد گذاشتین
سفیر
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۴
انصافا همین طوره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۹
اون روزی که همه شما جناحهای سیاسی از این افراد حمایت می کردید و می گفتید وفاق ملی حاصل شد باید یه همچین روزهایی رو پیش بینی می کردید...خود کرده را تدبیر نیست آقایان مثلا سیاست مدار
19
3
ناشناس
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۱
دقیقا همینطوره با این مخفی کاری بوده که الان به اینجا رسیدیم
و هنوز هم به این رویه غلط ادامه میدید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۷
قوه قضاییه همیشه به اسم مصلحت و به نفع اصلاحات دم فرو بسته!!
نمیدونم چرا همیشه مصلحت اینه که تا اسم کله گنده های اصلاحات میاد قوه قضاییه مصلحت اندیش میشه!?
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۴:۵۱
این چه استدلال بی منطقی است شما دارید. در فرانسه یکی از رقبا به علت فساد اقتصادی زنش از گردونه انتخابات با فشار دستگاه قضا فرانسه خارج شد. این استدلال شما و امثال شما نشان می دهد که چرا درجا میزنیم. حفظ نظام با سرپوش گذاشتن و پنهان کردن انجام نمی شه آقای معاون محترم، با حرکتی جهادی میسر می شود.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار