کد خبر:۶۰۶۸۹۲
نخستین اثرات استقبال هزاران نفری مردم از رئیسی در کرج
سفر روحانی به کرج لغو شد
به دنبال استقبال گسترده و هزاران نفری مردم استان البرز از نامزد مورد حمایت جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، سفر حسن روحانی به کرج لغو شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی که در طول دوره ریاست جمهوری تنها یک بار و در قالب سفر استانی به البرز سفر کرده بود، قرار بود امروز در سفری انتخاباتی به کرج آمده و در جمع مردم سخنرانی کند.
روز سهشنبه حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی نامزد مورد حمایت جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی به کرج آمد و با استقبال بسیار گسترده و کمنظیر مردم استان البرز روبهرو شد.
بر اساس شنیدههای خبرنگار فارس، سفر حسن روحانی به کرج که قرار بود طی روزهای سهشنبه و یا چهارشنبه انجام شود، لغو شده است.
روحانی در دوران تبلیغات انتخاباتی به اکثر استانهای کشور و به ویژه مراکز استانها سفر کرده است، اما به کرج نمیآید.
لغو سخنرانی رئیس جمهوری در کرج به طور قطع معانی بسیاری داشته و دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دولت پر خرج در کرج آبرویی ندارد
پاسخ