آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۶۹۳۸

آخرین بازی روحانی برای ماندن در قدرت/ مشهدی‌ها به هوش باشند

عبور سریع آرا رئیسی از ۵۰ درصد و قوت گرفتن پیروزی یک مرحله رقیب اصلی دولت، فضای تبلیغات دولتی‌ها را به شدت رادیکال کرده است.

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ عبور سریع آرا رئیسی از 50 درصد و قوت گرفتن پیروزی یک مرحله رقیب اصلی دولت، فضای تبلیغات دولتی‌ها را به شدت رادیکال کرده است. حوادث دو روز اخیر در نقاط مختلف کشور، نشان می‌دهد سیاست تشنج‌زایی و مظلوم‌نمایی هم زمان در دستور کار ستاد جنگ روانی دولت قرار گرفته است.

 

شنیده شده در سفر انتخاباتی اخیر دختر مرحوم هاشمی، به اعضای ستاد توصیه شده بود توانشان را برای انتخابات شورای شهر بگذارند. مشهد همه‌اش با رئیسی است و رایش تغییر نمی‌کند. با این وضعیت راهکار ‌روحانی برای هماورد از پیش باخته مشهد چه خواهد بود؟

 

کنسرت عوام فریبانه اولین بازی دولتی‌ها است اما شنیده می‌شود بازی‌های خطرناک دیگری هم در پیش است. حمله افراد ناشناس به برنامه روحانی! آن هم در شلوغ‌ترین شب انتخاباتی و هم زمان با گردهمایی رئیسی یعنی جرقه در انبار باروت.

 

امشب همه مشهد باید هوشیار باشند. روحانی در روزهای گذشته نشان داده که چیزی برای از دست دادن ندارد. ماندن در قدرت به هر قیمت، همیشه خطرناک است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمد
Germany
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸
دانشجوی بی دانشجو یعنی اینکه فقط از نام دانشجو بهره بردهای واقعیات جامعه را انعکاس بده وجددانا فردای پس از جمعه آینده هم هست بس است دروغ و توهین و افترا
21
146
ناشناس
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰
ببند !
ناشناس
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۹
واقعیت جامعه همان سیصد و اندی هزار نفر در مصلی است
نمیبینید؟
اگر نمیبینید عینک امریکایی ولی نعمتتان را بزنید شاید دیدید
حمید
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۱
چیزی جز گفتن این حرفا براتون نمونده . چون خودتون همون دیروز تو مصلی فهمیدین کار تمومه. تا دوس داری نظرات بیخود بده ، اثرات ضربه روحی شکستتونه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸
دقیقا اینها برای ماندن در قدرت و چپاول و غارت ثروت ایران دست به هر کای میزنند
حتی حمله خودی
مسئولین امر باید هشیار باشند
59
3
پربازدیدترین آخرین اخبار