دولت «کار و کرامت» به انزوای دانشمندان ایرانی پایان خواهد داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۶۹۴۱
محمد مهدی زاهدی در دیدار دانشگاهیان با رئیسی:

دولت «کار و کرامت» به انزوای دانشمندان ایرانی پایان خواهد داد

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با این نگاه کوتاه بینانه به پژوهش، کشور به رشد علمی برسد، گفت: عدالت باید در حقوق اساتید دانشگاه برقرار باشد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس امروز (چهارشنبه 27 اردیبهشت‌ماه) در دیدار دانشگاهیان با حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در تالار آدینه تهران اظهار داشت: یکی از ظلم‌های این دولت این بود که طرح‌های کلان ملی را خواباندند و ما در این زمینه مطالبه داریم.

 

وی با بیان اینکه چگونه انتظار دارید با این نگاه کوتاه بینانه به پژوهش، کشور به رشد علمی برسد، گفت: عدالت باید در حقوق اساتید دانشگاه برقرار باشد.

 

زاهدی با تاکید بر اینکه به رئیسی رای می‌دهیم، خاطرنشان کرد: آقای رئیسی می‌خواهدبه مفاسد، حقوق نجومی، انزوای دانشمندان، ما نمی توانیم، رانت خواری و لجبازی سیاسی پایان دهد و فصل اعتماد به درون زایی و شکوفایی علم و کرامت بزرگان و اندیشمندان را ایجاد کند و کرامت کار و جامعه کارگری را برقرار و منویات مقام معظم رهبری را عمل کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار